Evenementen

Home-Evenementen
Evenementen2021-07-22T19:34:33+02:00

Summer Camp Charlois

Op vrijdag 30 juli, zaterdag 31 juli en zondag 01 augustus organiseren wij het Summer Camp Charlois bij sv Charlois. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, trappen wij op vrijdagmiddag af met een toffe circuittraining. Vervolgens staan de gehele zaterdag en zondag volop in het teken van toernooivoetbal. Daarnaast zijn er leuke voetbalcompetities waar de deelnemende kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Summer Camp Charlois en zorg dat jij erbij bent.

Schrijf je in
Meer informatie

Summer Camp Kralingen

Op vrijdag 23 juli, zaterdag 24 juli en zondag 25 juli organiseren wij het Summer Camp Kralingen bij Excelsior Rotterdam. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, trappen wij op vrijdagmiddag af met een toffe circuittraining. Vervolgens staan de gehele zaterdag en zondag volop in het teken van toernooivoetbal. Daarnaast zijn er leuke voetbalcompetities waar de deelnemende kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Summer Camp Kralingen en zorg dat jij erbij bent.

Schrijf je in
Meer informatie

Summer Camp Lekkerkerk

Op vrijdag 16 juli, zaterdag 17 juli en zondag 18 juli organiseren wij het Summer Camp Lekkerkerk bij v.v. Lekkerkerk. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, trappen wij op vrijdagmiddag af met een toffe circuittraining. Vervolgens staan de gehele zaterdag en zondag volop in het teken van toernooivoetbal. Daarnaast zijn er leuke voetbalcompetities waar de deelnemende kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Summer Camp Lekkerkerk en zorg dat jij erbij bent.

Schrijf je in
Meer informatie

Goede Doelen Cup

De Goede Doelen Cup is hét voetbaltoernooi waar maatschappelijk betrokken bedrijven scoren voor het goede doel. Zij strijden niet alleen om de toernooiwinst, maar zetten zich met hun deelname vooral ook in voor het goede doel. De eerste editie van de Goede Doelen Cup vindt plaats in het Van Donge & De Roo Stadion, de thuisbasis van Excelsior Rotterdam.

De volgende editie van de Goede Doelen Cup is, in verband met de corona maatregelen, uitgesteld naar 2022. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor onze mailinglist.

Houd mij op de hoogte

NNF Cup

Jaarlijks organiseren wij in het 3e weekend van juni de NNF Cup, het grootste 7×7 voetbaltoernooi van Nederland. Het deelnemersveld bestaat een mooie mix van spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal en het betaalde voetbal. Tegelijkertijd is iedereen altijd van harte welkom om mee te strijden om de titel van het beste vriendenteam. Tijdens de NNF Cup gaan presteren, plezier, respect en fair play namelijk altijd hand-in-hand.

De volgende editie van de NNF Cup is, in verband met de corona maatregelen, uitgesteld naar 2022. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor onze mailinglist.

Houd mij op de hoogte

Nieuws NNF Sports

Ga naar de bovenkant