Summer Camp Rotterdam

Home-Evenementen-Summer Camp Rotterdam
Summer Camp Rotterdam2019-04-25T10:08:57+02:00

Challenge Sports Summer Camp

Van 26 t/m 28 juli organiseren wij het Challenge Sports Summer Camp bij Excelsior Rotterdam. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, trappen wij op vrijdagmiddag af met een toffe circuittraining. Vervolgens staan de gehele zaterdag en zondag volledig in het teken van toernooivoetbal. Daarnaast zijn er leuke voetbalcompetities waar de deelnemende kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Challenge Sports Summer Camp en zorg dat jij erbij bent

Inschrijven

Nu slechts € 59,99

Deelname aan het Challenge Sports Summer Camp kost, mede dankzij onze fantastische businessclub, slechts € 59,99. Hiervoor doe jij mee aan één trainingsmiddag en speel jij twee dagen lang toernooivoetbal. Ook doe jij mee aan toffe voetbalcompetities en maak je elke dag kans op hele vette prijzen. Daarnaast krijg jij tijdens elke toernooidag een uitgebreide lunch, water en gezonde fruitsnacks. Oók ontvang jij een volledig NNF Sports voetbaltenue die je na afloop van het voetbalkamp natuurlijk mag houden.

Inschrijven

Voetballen is een feest

Het Challenge Sports Summer Camp wordt afgetrapt met een toffe circuittraining op de vrijdagmiddag. Na afloop van deze training organiseren wij een feestelijke openingsceremonie. Deze ceremonie staat in het teken van elkaar (nog) beter leren kennen.

Op zaterdag komen wij opnieuw bij elkaar en aan het begin van de dag ontdek jij bij welke andere spelers jij in het team zit. Samen nemen jullie het de volgende op tegen andere teams en strijden jullie, samen met onze enthousiaste coaches, om de toernooiwinst. Ook doen jullie mee aan uitdagende voetbalcompetities. Ook hiermee maken jullie kans mee op fantastische prijzen. Op zondag worden de teams nogmaals opnieuw ingedeeld en heeft iedereen weer nieuwe kansen om één van de vele mooie prijzen te winnen.

Inschrijven

Persmomenten & Ceremonies

Wij doen elke dag ons uiterste best om alle kinderen in het zonnetje te zetten. Dit doen wij bijvoorbeeld met onze foto- en videografen die foto’s maken van de kinderen én hen interviewen. Ook organiseren wij op vrijdag een feestelijke openingsceremonie én sluiten wij alle toernooidagen feestelijk af. Tijdens deze dagelijkse prijsuitreiking maken we bekend welke teams en spelers er in de prijzen zijn gevallen.

Inschrijven

Locatie

Het Challenge Sports Summer Camp wordt georganiseerd in samenwerking met Excelsior Rotterdam. Nadat wij de afgelopen jaren prettig hebben samengewerkt met het nabij gelegen NOCKralingen, verhuizen wij dit jaar dus naar een nieuwe locatie. Ook op deze locatie hebben wij de beschikking over meerdere uitstekende kunstgrasvelden en zijn ook alle andere voorzieningen op en top geregeld. Alle voorwaarden zijn dus weer aanwezig voor een geweldig voetbalfeest.

Inschrijven
Excelsior Rotterdam

Heerlijk slapen in je eigen bed

Met het Challenge Sports Summer Camp kiezen wij ervoor om geen overnachting voor de kinderen te verzorgen. Na afloop van een fantastische voetbaldag kunnen alle kinderen dan ook gewoon weer opgehaald worden door de ouders en/of verzorgers. Natuurlijk vinden wij het nog leuker als u lekker blijft hangen op het voetbalkamp. Blijf dus vooral om uw favoriete team aan te moedigen. Samen maken wij er namelijk een nog mooier voetbalfeest van.

Inschrijven

Ben jij er dus bij?

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Challenge Sports Summer Camp en zorg dat jij erbij bent. Samen met jou gaan wij er namelijk een fantastisch voetbalavontuur van maken.

Inschrijven
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Tijdens het Challenge Sports Summer Camp zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Inschrijven voor het Challenge Sports Summer Camp is dan ook alleen mogelijk via de website én onder de voorwaarden van de algemene voorwaarden. Met NNF Sports gaan wij er vanuit dat alle deelnemers én hun wettelijke vertegenwoordigers op de hoogte zijn van en instemmen met dit reglement.

Inschrijven
Algemene voorwaarden

NIEUWS