Summer Camp Rotterdam

--Summer Camp Rotterdam
Summer Camp Rotterdam2018-05-27T12:58:37+00:00

Challenge Sports Summer Camp

Van 27 t/m 29 juli organiseren wij het Challenge Sports Summer Camp bij NOCKralingen. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, staat toernooivoetbal constant centraal. Ook zijn er uitdagende voetbalcompetities en kan jij elke dag prijzen winnen.

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Challenge Sports Summer Camp.

Inschrijven

Nu slechts € 59,99

Dankzij onze fantastische businessclub kost deelname slechts € 59,99. Jij speelt drie dagen lang toernooivoetbal en doet mee aan toffe voetbalcompetities. Hierdoor maak je elke dag kans op hele vette prijzen. Daarnaast krijg jij elke dag een uitgebreide lunch, water en gezonde fruitsnacks. Oók ontvang jij een volledig NNF Sports voetbaltenue die je na afloop van het voetbalkamp ook nog eens mag houden. 

Inschrijven

Voetballen is een feest

Tijdens het NNF Summer Camp spelen we elke dag om de prijzen tijdens het voetbaltoernooi. Aan het begin van de dag ontdek jij bij welke andere spelers jij in een team zit. Samen nemen jullie het op tegen andere teams en strijden jullie, samen met onze enthousiaste coaches, om de toernooiwinst. Ook doen jullie mee aan uitdagende voetbalcompetities en maken jullie hier ook kans mee op fantastische prijzen.

Inschrijven

Persmomenten & Ceremonies

Wij doen elke dag ons uiterste best om alle kinderen in het zonnetje te zetten. Dit doen wij bijvoorbeeld met onze foto- en videografen die foto’s maken van de kinderen én hen interviewen. Ook wordt elke dag feestelijk afgesloten met een leuke ceremonie. Op dit moment wordt dag welke teams er in de prijzen zijn gevallen tijdens de dagelijkse prijsuitreiking. 

Inschrijven

Locatie

Het Challenge Sports Summer Camp wordt georganiseerd in samenwerking met NOCKralingen. Ook dit jaar mogen wij de accommodatie gebruiken van deze deze authentieke Rotterdamse voetbalvereniging in de Rotterdamse wijk Kralingen. Alle activiteiten worden georganiseerd op twee uitstekende kunstgrasvelden en ook alle andere voorzieningen zijn op en top geregeld. Alle voorwaarden zijn dus weer aanwezig voor een mooi voetbalavontuur.

Inschrijven
NOCKralingen

Heerlijk slapen in je eigen bed

Met het NNF Summer Camp hebben wij ervoor gekozen om geen overnachting voor de kinderen te verzorgen. Na afloop van een fantastische voetbaldag kunnen alle kinderen dan ook gewoon weer opgehaald worden door de ouders en/of verzorgers. Echter vinden wij het natuurlijk nog leuker als u tijdens het voetbalkamp aanwezig bent om uw favoriete team aan te moedigen.

Inschrijven

Algemene voorwaarden

Zoals elk voetbalevenement werken ook wij natuurlijk met algemene voorwaarden. Met NNF Sports gaan wij er vanuit dat alle deelnemers én hun wettelijke vertegenwoordigers op de hoogte zijn van en instemmen met dit reglement. 

Inschrijven
Algemene voorwaarden

NIEUWS