D&R Summer Camp Lekkerkerk

Op vrijdag 19 juli, zaterdag 20 juli en zondag 21 juli organiseren wij het D&R Summer Camp Lekkerkerk, een driedaags voetbalkamp voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Tijdens het hele voetbalkamp staat toernooivoetbal centraal. En ook zijn er leuke voetbalcompetities waar de kinderen élke dag mooie prijzen mee kunnen winnen.

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken? Zorg dan dat jij erbij bent.

0

jaren actief

0

deelnemers

0

partners

0

medailles uitgereikt

Programma

Op vrijdagmiddag trappen wij af met een kennismakingstoernooi. Hierna organiseren wij een openingsceremonie. En leren wij elkaar alvast beter kennen.

Op zaterdagochtend komen wij weer bij elkaar. Alle kinderen ontmoeten dan hun teamgenoten én coach. Samen nemen zij het de hele dag op tegen andere teams en strijden zij om de toernooiwinst. Ook doen alle kinderen mee aan leuke voetbalcompetities. Hiermee maken zij kans op nog meer fantastische prijzen.

Op zondag worden de teams opnieuw ingedeeld en hebben alle kinderen nieuwe kansen om mooie prijzen te winnen. Want op de zondag organiseren wij een nieuw voetbaltoernooi én een speciale penaltycompetitie.

Een écht voetbalfeestje

Hier helpen onze springkussens elk jaar weer bij. Maar ook schieten onze foto- en videografen mooie beelden van de kinderen én interviewen zij hen. Verder trappen wij op vrijdag af met een openingserenomie en sluiten wij beide toernooidagen af met een prijsuitreiking waarin wij een bijzondere hoeveelheid medailles en trofeeën uitreiken. Wij maken er dus een écht voetbalfeest van.

Sfeerverslagen

Wil jij weten hoe het eraan toe ging tijdens onze vorige Summer Camps? Bekijk dan hieronder het sfeerverslag van vorige jaar en de jaren daarvoor.

Nu voor € 69,99

Meedoen kost sinds dit jaar € 69,99. In de prijs zijn zoals elk jaar een lunch, volop drinken en gezonde (fruit)snacks op zaterdag en zondag inbegrepen. Ook ontvangen de kinderen een NNF Sports voetbaltenue. En dit tenue mogen zij na afloop van het voetbalkamp houden.

Schrijf je in

Slapen in je eigen bed

Na afloop van elke voetbaldag worden alle kinderen weer opgehaald door de ouders en/of verzorgers. Nog leuker vinden wij het natuurlijk als u blijft hangen op het voetbalkamp om de kinderen aan te moedigen. Samen maken wij er een voetbalfeest van.

Schrijf je in

v.v. Lekkerkerk

Het D&R Summer Camp Lekkerkerk organiseren wij ook dit jaar samen met v.v. Lekkerkerk. Alle activiteiten worden georganiseerd op een uitstekend (kunstgras)veld. En ook alle andere voorzieningen zullen ook dit jaar weer op en top geregeld zullen zijn.

V.V. Lekkerkerk

Ben jij er dus bij?

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het D&R Summer Camp Lekkerkerk.

Algemene voorwaarden

Op al onze Summer Camps zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Inschrijven is dan ook alleen mogelijk via de website én onder de algemene voorwaarden. Met NNF Sports gaan wij ervan uit dat alle deelnemers én hun wettelijke vertegenwoordigers op de hoogte zijn van en instemmen met dit reglement.