Summer Camp Lekkerkerk

--Summer Camp Lekkerkerk
Summer Camp Lekkerkerk2018-06-21T17:17:05+00:00

Summer Camp Lekkerkerk

Van 20 tot en met 22 juli organiseren wij het NNF Summer Camp bij en in samenwerking met v.v. Lekkerkerk. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, staat toernooivoetbal constant centraal. Ook zijn er uitdagende voetbalcompetities en kan jij elke dag prijzen winnen.

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het NNF Summer Camp.

Inschrijven

Nu slechts € 59,99

Dankzij onze fantastische businessclub kost deelname slechts € 59,99. Jij speelt drie dagen lang toernooivoetbal en doet mee aan toffe voetbalcompetities. Hierdoor maak je elke dag kans op hele vette prijzen. Daarnaast krijg jij elke dag een uitgebreide lunch, water en gezonde fruitsnacks. Oók ontvang jij een volledig NNF Sports voetbaltenue die je na afloop van het voetbalkamp ook nog eens mag houden. 

Inschrijven

Voetballen is een feest

Tijdens het NNF Summer Camp spelen we elke dag om de prijzen tijdens het voetbaltoernooi. Aan het begin van de dag ontdek jij bij welke andere spelers jij in een team zit. Samen nemen jullie het op tegen andere teams en strijden jullie, samen met onze enthousiaste coaches, om de toernooiwinst. Ook doen jullie mee aan uitdagende voetbalcompetities en maken jullie hier ook kans mee op fantastische prijzen.

Inschrijven

Persmomenten & Ceremonies

Wij doen elke dag ons uiterste best om alle kinderen in het zonnetje te zetten. Dit doen wij bijvoorbeeld met onze foto- en videografen die foto’s maken van de kinderen én hen interviewen. Ook wordt elke dag feestelijk afgesloten met een leuke ceremonie. Op dit moment wordt dag welke teams er in de prijzen zijn gevallen tijdens de dagelijkse prijsuitreiking. 

Inschrijven

Locatie

Het NNF Summer Camp wordt georganiseerd in samenwerking met v.v. Lekkerkerk. De accommodatie van deze mooie vereniging is recentelijk vernieuwd. Dat betekent dan ook dat alle activiteiten worden georganiseerd op twee uitstekende (kunstgras)velden en dat ook alle andere voorzieningen op en top geregeld zullen zijn. Wij zijn dan ook super trots op de samenwerking met deze prachtige vereniging op deze fantastische locatie.

Inschrijven
v.v. Lekkerkerk

Heerlijk slapen in je eigen bed

Met het NNF Summer Camp hebben wij ervoor gekozen om geen overnachting voor de kinderen te verzorgen. Na afloop van een fantastische voetbaldag kunnen alle kinderen dan ook gewoon weer opgehaald worden door de ouders en/of verzorgers. Echter vinden wij het natuurlijk nog leuker als u tijdens het voetbalkamp aanwezig bent om uw favoriete team aan te moedigen.

Inschrijven

Algemene voorwaarden

Zoals elk voetbalevenement werken ook wij natuurlijk met algemene voorwaarden. Met NNF Sports gaan wij er vanuit dat alle deelnemers én hun wettelijke vertegenwoordigers op de hoogte zijn van en instemmen met dit reglement. 

Inschrijven
Algemene voorwaarden

NIEUWS