Summer Camp Lekkerkerk

Op vrijdag 22 juli, zaterdag 23 juli en zondag 24 juli organiseren wij het Summer Camp Lekkerkerk, een driedaagse voetbalkamp voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. En tijdens het hele voetbalkamp staat toernooivoetbal centraal. Ook zijn er leuke voetbalcompetities waar alle kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken? Schrijf je dan in voor het Summer Camp Lekkerkerk en zorg dat jij erbij bent.

0

Jaren

0

Kinderen

0

Partners

0

Medailles

Programma

Het Summer Camp wordt afgetrapt met een kennismakingstoernooi op vrijdagmiddag. Na afloop van dit toernooi organiseren wij een openingsceremonie. Hier leren wij elkaar (nog) beter kennen.

Op zaterdag komen wij opnieuw bij elkaar. Aan  het begin van de dag ontdek jij bij welke andere spelers jij in het team zit. Samen nemen jullie het de hele dag op tegen andere teams en strijden jullie, samen met onze coaches, om de toernooiwinst. Ook doen jullie mee aan uitdagende voetbalcompetities. Hiermee maken jullie kans mee op fantastische prijzen. Op zondag worden de teams nogmaals opnieuw ingedeeld en heeft iedereen weer nieuwe kansen om één van de vele mooie prijzen te winnen.

Een écht voetbalfeestje

Wij zetten de kinderen in het zonnetje. Dit doen wij bijvoorbeeld met onze foto- en videografen die foto’s maken van de kinderen én hen interviewen. Ook organiseren wij op vrijdag een leuke openingsceremonie én sluiten wij alle toernooidagen feestelijk af. Dit doen wij met een dagelijkse prijsuitreiking waarin we bekend maken welke teams en spelers er in de prijzen zijn gevallen.

Sfeerverslagen

Wil jij weten hoe het eraan toe gaat tijdens onze Summer Camps? Bekijk dan hieronder één of meerdere van de sfeerverslagen van voorgaande jaren.

Nu voor € 69,99

Meedoen kost sinds dit jaar € 69,99. In de prijs inbegrepen zijn nog steeds een lunch, water en gezonde (fruit)snacks op zaterdag en zondag inbegrepen. Ook ontvang jij een NNF Sports voetbaltenue. En dit tenue mag jij na afloop van het voetbalkamp houden.

Schrijf je in

Slapen in je eigen bed

Na afloop van elke voetbaldag worden alle kinderen weer opgehaald door de ouders en/of verzorgers. Nog leuker vinden wij het natuurlijk als u blijft hangen op het voetbalkamp om de kinderen aan te moedigen. Samen maken wij er een voetbalfeest van.

Schrijf je in

Locatie

Het Summer Camp Lekkerkerk organiseren wij ook dit jaar samen met v.v. Lekkerkerk. Alle activiteiten worden georganiseerd op een uitstekend (kunstgras)veld. En ook alle andere voorzieningen zullen ook dit jaar weer op en top geregeld zullen zijn.

V.V. Lekkerkerk

Ben jij er dus bij?

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Summer Camp Lekkerkerk.

Algemene voorwaarden

Op al onze Summer Camps zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Inschrijven is dan ook alleen mogelijk via de website én onder de algemene voorwaarden. Met NNF Sports gaan wij ervan uit dat alle deelnemers én hun wettelijke vertegenwoordigers op de hoogte zijn van en instemmen met dit reglement.