Onze evenementen

Wij verbinden via voetbal en organiseren voetbalevenementen die allerlei soorten groepen mensen bij elkaar brengen. Op deze momenten delen wij onze liefde voor de voetbalsport, maken wij nieuwe vrienden en blijven we elkaar ontmoeten.

Bekijk hieronder onze events of neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact met ons op

D&R Summer Camp Lekkerkerk

Sinds 2018 organiseren wij jaarlijks het D&R Summer Camps Lekkerkerk voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Deze voetbalkampen staan volledig in het teken van toernooivoetbal. Daarnaast zijn er leuke voetbalcompetities waar de deelnemende kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen.

D&R Summer Camp Rotterdam

Sinds 2017 organiseren wij jaarlijks het D&R Summer Camps Rotterdam voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Deze voetbalkampen staan volledig in het teken van toernooivoetbal. Daarnaast zijn er leuke voetbalcompetities waar de deelnemende kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen.

NNF Academie

Met de NNF Academie investeren wij in de ontwikkeling van jonge voetballers. Dit doen wij door jeugdtrainers te ondersteunen bij het vormgeven van doordachte trainingen. Wij leveren oefenmateriaal aan en verzorgen trainerssessie binnen de voetbalvereniging. Ook ondersteunen wij de ontwikkeling en/of verbetering van het jeugdvoetbalbeleidsplan.

Scoren voor het goede doel

De Goede Doelen Cup is hét voetbaltoernooi waar maatschappelijk betrokken bedrijven scoren voor het goede doel. Zij strijden niet alleen om de toernooiwinst, maar zetten zich met hun deelname vooral ook in voor het goede doel.

NNF Cup

Van 2015 t/m 2019 organiseerden wij jaarlijks, in het 3e weekend van juni de NNF Cup, het grootste 7×7 voetbaltoernooi van Nederland. Het deelnemersveld bestond een mooie mix van spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal en het betaalde voetbal. En tijdens de NNF Cup gingen presteren, plezier, respect en fair play altijd hand-in-hand.

NNF Cup

Van 2015 t/m 2019 organiseren wij jaarlijks, in het 3e weekend van juni de NNF Cup, het grootste 7×7 voetbaltoernooi van Nederland. Het deelnemersveld bestaat een mooie mix van spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal en het betaalde voetbal. Tijdens de NNF Cup gingen presteren, plezier, respect en fair play altijd hand-in-hand.

Nieuwsberichten

maandag, 27 mei 2024

Gratis meedoen aan het Summer Camp Rotterdam

Dankzij onze Business Club kunnen we dit jaar 20 kinderen, afkomstig uit...

Lees meer >

maandag, 22 april 2024

Van Donge & de Roo supports NNF Sports

Vol trots kunnen wij delen dat Van Donge & De Roo zich...

Lees meer >

woensdag, 14 juli 2021

Van Kessel BV supports NNF Sports

Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen...

Lees meer >

woensdag, 15 juli 2020

Mansveld Vastgoedonderhoud supports NNF Sports

Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen...

Lees meer >