Evenementen

Home-Evenementen
Evenementen2020-03-04T18:15:31+01:00

Goede Doelen Cup

Op vrijdag 22 mei 2020 organiseren wij de Goede Doelen Cup, hét voetbaltoernooi waar maatschappelijk betrokken bedrijven gaan scoren voor het goede doel. Zij strijden niet alleen om de toernooiwinst, maar zetten zich met hun deelname vooral ook in voor het goede doel. Dit doen zij in het Van Donge & De Roo Stadion, de thuisbasis van Excelsior Rotterdam.

Heeft u ook zin in een sportieve en sociale voetbaldag die bovenal veel voldoening geeft? Én wilt u ook nog eens voetballen in één van de leukste voetbalstadions van Nederland? Schrijf u dan in voor de Goede Doelen Cup.

Schrijf je in
Meer informatie

NNF Cup 2020

Op zaterdag 20 juni is het tijd voor de 6e editie van de NNF Cup, het grootste 7×7 voetbaltoernooi van de regio Rijnmond. Ook dit jaar verwachten wij weer een sterk deelnemersveld met spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal en het betaalde voetbal. Tegelijkertijd is iedereen van harte welkom om mee te strijden om de titel van het beste vriendenteam. Tijdens de NNF Cup gaan presteren, plezier, respect en fair play namelijk altijd hand-in-hand.

Heb jij dus het beste vriendenteam? Schrijf je dan snel in voor de NNF Cup, het grootste voetbalfestival in de regio met aansprekend voetbal, veel bekende gezichten en natuurlijk veel gezelligheid.

Schrijf je in
Meer informatie

Summer Camp Lekkerkerk

Van 17 t/m 19 juli organiseren wij het Summer Camp Lekkerkerk bij v.v. Lekkerkerk. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, trappen wij op vrijdagmiddag af met een toffe circuittraining. Vervolgens staan de gehele zaterdag en zondag volop in het teken van toernooivoetbal. Daarnaast zijn er leuke voetbalcompetities waar de deelnemende kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Summer Camp Lekkerkerk en zorg dat jij erbij bent.

Schrijf je in
Meer informatie

Summer Camp Rotterdam

Van 24 t/m 26 juli organiseren wij het Summer Camp Rotterdam bij Excelsior Rotterdam. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, trappen wij op vrijdagmiddag af met een toffe circuittraining. Vervolgens staan de gehele zaterdag en zondag volop in het teken van toernooivoetbal. Daarnaast zijn er leuke voetbalcompetities waar de deelnemende kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Summer Camp Rotterdam en zorg dat jij erbij bent.

Schrijf je in
Meer informatie

Nieuws NNF Sports

Ga naar de bovenkant