Evenementen

Home-Evenementen
Evenementen2019-07-10T12:51:58+02:00

Summer Camp Lekkerkerk

Van 19 t/m 21 juli organiseren wij het Summer Camp Lekkerkerk bij v.v. Lekkerkerk. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, trappen wij op vrijdagmiddag af met een toffe circuittraining. Vervolgens staan de gehele zaterdag en zondag volop in het teken van toernooivoetbal. Daarnaast zijn er leuke voetbalcompetities waar de deelnemende kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Summer Camp Lekkerkerk en zorg dat jij erbij bent.

Inschrijven
Meer informatie

Summer Camp Rotterdam

Van 26 t/m 28 juli organiseren wij het Challenge Sports Summer Camp bij Excelsior Rotterdam. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, trappen wij op vrijdagmiddag af met een toffe circuittraining. Vervolgens staan de gehele zaterdag en zondag volop in het teken van toernooivoetbal. Daarnaast zijn er leuke voetbalcompetities waar de deelnemende kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen

Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Challenge Sports Summer Camp en zorg dat jij erbij bent.

Inschrijven
Meer informatie

NNF Challenge Sports Cup

Op zaterdag 15 juni organiseren wij de 5e editie van de NNF Challenge Sports Cup en dit jaar hebben wij een échte primeur. Zo organiseren wij in 2019 namelijk het jaarlijkse voetbaltoernooi voor mannenteams, maar organiseren wij dit jaar óók een voetbaltoernooi voor vrouwenteams.

Ook in 2019 verwachten wij, zowel bij de mannen als bij de vrouwen, een sterk deelnemersveld met spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal én het betaalde voetbal. Tegelijkertijd is iedereen natuurlijk vrij om zijn óf haar (vrienden)team in te schrijven. Tijdens de NNF Challenge Sports Cup gaan presteren, plezier, respect en fair play namelijk hand-in-hand.

Heb jij dus het beste vrienden- óf vriendinnenteam? Schrijf je dan snel in voor de NNF Challenge Sports Cup, het grootste voetbalfestival van de regio met goed voetbal en natuurlijk veel gezelligheid.

Inschrijven
Meer informatie

Business Cup

Op vrijdag 24 mei is het tijd voor de eerste editie van de Business Cup Rotterdam in het Van Donge & De Roo Stadion. In totaal doen maar liefst 16 bedrijven mee aan het allernieuwste bedrijventoernooi van Rotterdam.

Heeft u dus samen met uw collega’s en/of relaties zin in een gezellige en sportieve dag in één van de leukste voetbalstadions van Nederland? Schrijf dan snel uw team in voor de Business Cup Rotterdam en zorg dat u erbij bent.

Inschrijven
Meer informatie

Nieuws NNF Sports