Evenementen

-Evenementen
Evenementen2018-06-21T15:51:21+01:00

Summer Camp Lekkerkerk

Van 20 t/m met 22 juli organiseren wij het NNF Summer Camp bij én in samenwerking met v.v. Lekkerkerk. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, staat toernooivoetbal constant centraal. Daarnaast wordt het kamp aangekleed met uitdagende voetbalcompetities, maken alle deelnemers elke dag kans op fantastische prijzen en maken wij er een onvergetelijk voetbalavontuur van maken. 

Inschrijven
Meer informatie

Summer Camp Rotterdam

Van 27 t/m 29 juli organiseren wij het NNF Summer Camp Rotterdam voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Net zoals vorig jaar zijn wij de samenwerking aangegaan met Challenge Sports en wordt ook dit jaar het zomerkamp omgedoopt in het Challenge Sports Summer Camp. Het voetbalkamp wordt opnieuw georganiseerd bij NOC Kralingen en ook dit jaar zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijk voetbalavontuur. 

Inschrijven
Meer informatie

Nieuws Summer Camp

NNF Challenge Sport Cup

Op zaterdag 16 juni 2018 is het tijd voor de 4e editie van de NNF Challenge Sports Cup, één van de grootste 7 vs. 7 voetbaltoernooien van Nederland. Zoals elk jaar verwachten wij een sterk deelnemersveld met voetballers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal en voetballers uit de de Eredivisie, Jupiler League en buitenlandse (top)competities. Tegelijkertijd is dit geen vereiste. Iedereen kan zich namelijk inschrijven voor ons voetbalfestival waarin prestatie, plezier, respect en fair play hand-in-hand gaan.

Inschrijven
Meer informatie

Nieuws NNF Cup