Over ons

Voetbal verbroedert

Met NNF Sports geloven wij in de verbindende kracht van voetbal. Dat is één van de belangrijkste redenen waarom wij voetbalevenementen organiseren die zich richten op het bij elkaar brengen van allerlei groepen mensen. Op deze momenten delen wij onze liefde voor de prachtige voetbalsport, maken wij nieuwe vrienden en blijven we elkaar ontmoeten. Nieuwsgierig naar onze activiteiten? Bekijk dan onze evenementen pagina of neem contact met ons op.

De kracht van voetbal

Voetbal is van en voor iedereen. Met voetbal kan je namelijk alle lagen van de bevolking bereiken. Als er gevoetbald wordt, dan komen mensen samen, dan zijn wij allemaal gelijkwaardig en kunnen wij écht met elkaar in verbinding komen. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk de kracht van voetbal te benutten met als doel om zoveel mogelijk (nieuwe) vriendschappen te laten ontstaan. Nieuwsgierig naar hoe wij dit doen? Bekijk dan onze evenementen pagina.

Kwaliteit wint altijd

Eén van de belangrijkste spelregels die wij voor onszelf hanteren is dat het tijdens onze voetbalevenementen aan niks mag ontbreken. Naast onze liefde voor het voetbalspelletje, hebben wij namelijk ook een passie voor organiseren. Daarom besteden wij veel aandacht aan de uitvoering en uitstraling van al onze evenementen en zetten wij ons in voor een hoog serviceniveau. Nieuwsgierig naar hoe dit eruit ziet? Bekijk dan onze evenementen pagina.

Nieuwsberichten

zaterdag, 6 juli 2024

Help jij ons een handje mee deze zomer?

Voor onze voetbalkampen in Lekkerkerk (19 t/m 21 juli) en Rotterdam (26...

Lees meer >

maandag, 27 mei 2024

Gratis meedoen aan het Summer Camp Rotterdam

Dankzij onze Business Club kunnen we dit jaar 20 kinderen, afkomstig uit...

Lees meer >

maandag, 22 april 2024

Van Donge & de Roo supports NNF Sports

Vol trots kunnen wij delen dat Van Donge & De Roo zich...

Lees meer >

woensdag, 15 juli 2020

Mansveld Vastgoedonderhoud supports NNF Sports

Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen...

Lees meer >