Van Donge & de Roo supports NNF Sports

maandag, 22 april 2024

Vol trots kunnen wij delen dat Van Donge & De Roo zich in 2024 verbindt aan NNF Sports als de naamgever van onze Summer Camps in Lekkerkerk én Rotterdam. Hiermee dragen onze voetbalkampen in 2024 de naam D&R Summer Camp Lekkerkerk en Rotterdam.

Met dit partnerschap zetten wij een volgende stap in de samenwerking met Van Donge & de Roo. Dennis de Roo, directeur van Van Donge & de Roo, is erg blij dat zij dit voor de kinderen kunnen doen. “Vorig jaar deden wij voor het eerst mee als shirtsponsor en dit is goed bevallen. Zo ontvingen wij na de voetbalkampen al een heleboel mooie foto’s van kinderen die aan het genieten waren en waar het plezier vanaf spatte. Dit jaar gaan wij een stapje verder en committeren wij ons aan de Summer Camps als naamgever. Vooral omdat wij ons goed kunnen scharen achter de boodschap van de voetbalkampen, namelijk voetbal en plezier voor iedereen.”

Mede dankzij het partnerschap met Van Donge & de Roo kan een grote groep kinderen tegen een gereduceerd tarief blijven meedoen met de voetbalkampen van NNF Sports. Ook zullen zij zichtbaar zijn op de kledingset die alle deelnemers ontvangen én mogen houden. Luigi Bruins, Voorzitter van NNF Sports, is erg blij met de samenwerking. “Hierdoor kunnen wij de voetbalkampen nu definitief door laten gaan en hoeven wij bovendien het inschrijfgeld niet te verhogen. Juist in tijden waar alles duurder lijkt te worden, wilden wij alles eraan doen om dit te voorkomen. En het blijft een feit dat wij onze versie van het voetbalkamp niet mogelijk kunnen maken zonder onze fantastische sponsors. Wij zijn Van Donge & De Roo dan ook ontzettend dankbaar voor hun bijdrage en gaan er weer mooie voetbalfeestjes van maken voor alle kinderen.

Op zoek naar meer informatie?

Van Donge & De Roo, ook bekend als DR Group of D&R, is één van de grootste logistieke dienstverleners in de Rotterdamse haven. Op zoek naar meer informatie over Van Donge & de Roo? Neem dan zeker even een kijkje op hun website via de button hieronder. Ook vind je hieronder een button naar meer informatie over onze Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam.