Gratis meedoen aan het Summer Camp Rotterdam

maandag, 27 mei 2024

Dankzij onze Business Club kunnen we dit jaar 20 kinderen, afkomstig uit gezinnen die weinig te besteden hebben, de kans bieden om kosteloos mee te doen aan Summer Camp Rotterdam. Daarom zijn we op zoek naar maatschappelijke organisaties die werken met óf rechtstreeks in contact staan met gezinnen die weinig te besteden hebben. Via hen komen we graag in contact met kinderen die gek zijn op het voetbalspelletje en er samen met ons een tof voetbalfeestje van komen maken in de zomervakantie.

Wat gaan wij doen?
Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli organiseren we het Summer Camp Rotterdam en tijdens dit driedaagse voetbalkamp maken we er een echt voetbalfeestje van. Zo spelen we drie dagen volop toernooivoetbal en zijn er allerlei leuke voetbalcompetities waarmee de kinderen kans maken op mooie prijzen. In totaal delen we tijdens het voetbalkamp meer dan 300 medailles, bekers en trofeeën uit tijdens onze prijzenceremonies op zaterdag én zondag. Verder ontvangen alle kinderen een voetbaltenue, dat zij na afloop mogen houden, bouwen we ook dit jaar weer een springkussenparadijs én ontvangen de kinderen een lunch, volop drinken en gezonde (fruit)snacks tijdens de toernooidagen op zaterdag en zondag.

Waar zijn wij naar op zoek?
We zoeken, via maatschappelijke organisaties, naar 20 kinderen van gezinnen waarvoor het inschrijfgeld voor ons voetbalkamp nog steeds te duur is. Deze kinderen bieden we graag een gratis inschrijving. Vanzelfsprekend zijn hier een aantal (kleine) voorwaarden aan verbonden. Want zo vinden we het belangrijk dat:

  • de kinderen alleen aangemeld worden door een maatschappelijke organisatie die bekend is met het gezin en haar situatie. We willen hiermee ervoor zorgen dat elke gratis inschrijving ook écht terechtkomt bij de kinderen die dit ook echt goed kunnen gebruiken;
  • de kinderen in staat zijn om ‘zelfstandig’ naar het voetbalkamp te komen. Want we organiseren het voetbalkamp in Rotterdam-Zuid en verzamelen op vrijdag om 13:00 uur en op zaterdag en zondag om 08:30 uur. De ouders, verzorgers en/of andere familieleden moeten dus in staat zijn om hun kinderen te brengen naar ons voetbalkamp;
  • de kinderen ook écht aanwezig zijn. Want gratis maakt niet vrijblijvend. Als kinderen niet komen opdagen, dan heeft dit een groot effect op het programma en dus op het spelplezier van alle andere kinderen. Dit willen we voorkomen. Daarom zijn we op zoek naar een ‘garantie’ dat de kinderen die aangemeld worden er ook echt zijn.

Ben je dus actief bij een maatschappelijke organisatie? Ken je  kinderen die een leuk voetbalfeestje verdienen én kan je uit de voeten met de voorwaarden? Vul dan het formulier hieronder in. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op via info@nnfsports.nl of bel naar 010-7670555.

LATEN WE SAMENWERKEN