Help jij ons een handje mee deze zomer?

zaterdag, 6 juli 2024

Voor onze voetbalkampen in Lekkerkerk (19 t/m 21 juli) en Rotterdam (26 t/m 28 juli) zoeken wij nog naar een aantal vrijwilligers die ons willen helpen. Zo zoeken wij naar coaches die de kinderen willen begeleiden en zijn we nog op zoek naar een aantal toezichthouders en keepers. 

Als vrijwilliger heb je een belangrijke rol tijdens onze voetbalkampen. Want met z’n allen zorgen we dat alle kinderen mooie voetbaldagen beleven. Bovendien houden we door alle vrijwillige inzet het inschrijfgeld voor onze deelnemers zo laag mogelijk. Hiervoor proberen wij onze vrijwilligers ook voor te belonen. Zo ontvangen onze vrijwilligers een kledingset (op de 1e dag), een regenjack (op de 2e dag) en een presentje (op de 3e dag) delen we op de laatste dagen presentjes uit. Ook organiseren wij dit jaar, op zondag 28 juli, een barbecue voor al onze vrijwilligers.

Kom jij ons dus ook helpen om er een mooi voetbalkamp van te maken in Lekkerkerk en/of Rotterdam? Meld je dan hieronder aan.

Coaches

Als Coach begeleid je een groep kinderen, motiveer je hen om samen te werken en maak je er samen met ons een geweldig voetbalfeestje van. Jij zorgt dus, samen met de kinderen, ervoor dat zij een mooie voetbaldag beleven.

De rol van Coach is vrijwillig, maar absoluut niet vrijblijvend. Want jij hebt een belangrijke rol tijdens ons voetbalkamp. Jij zorgt ervoor dat alle kinderen samen spelen, samen winnen, maar ook samen (leren) verliezen. Bovenal leer jij hen dat inzet altijd wordt beloond en dat is een belofte die je ook kan waarmaken. Want tijdens elk voetbalkamp delen we meer dan dan 300 medailles en trofeeën uit.

Keepers

Voor onze allernieuwste voetbalcompetitie zijn we op zoek naar een groepje keepers die op zondag 21 juli (Lekkerkerk) en zondag 28 juli (Rotterdam-Zuid) willen helpen. Ook ben je van harte welkom om op de zaterdagen te komen keepen tijdens de individuele penaltycompetities.

Als keeper speel je een belangrijke rol tijdens onze nieuwste voetbalcompetitie waarin alle teams het, voor het eerst, in competitieverband tegen elkaar opnemen. Omdat onze deelnemers tussen de 7 en 12 jaar zijn, verwelkomen wij alle keepers  vanaf 16 jaar die het leuk vinden om de kinderen een mooie voetbaldag te bezorgen.

Toezichthouders

Tijdens onze voetbalkampen zijn op zaterdag en zondag altijd luchtkussen aanwezig. Om hier de veiligheid te waarborgen zijn we op zoek naar vrijwilligers die toezicht willen houden op de kinderen die gebruik maken van de springkussens.

Als toezichthouder ben je (zichtbaar) aanwezig bij de springkussens en zorg je ervoor dat er gezellig en veilig gespeeld wordt met en rondom de luchtkussens. Zo zorg je bijvoorbeeld ervoor dat niet teveel kinderen tegelijk gebruik maken van de luchtkussens en probeer je onveilige situaties zoveel mogelijk te voorkomen.