Rabobank Hollandse IJssel supports NNF Sports

woensdag, 15 juli 2020

Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Bovenal kunnen wij deze ook betaalbaar houden voor grote(re) groepen voetballiefhebbers. Om die reden doen wij ons best om deze bedrijven, met name in aanloop naar onze voetbalevenementen, in het zonnetje te zetten. Vandaag is het de beurt aan de Rabobank Hollandse IJssel, al jarenlang onze trouwe hoofdsponsor van het Summer Camp Lekkerkerk.

De Rabobank is zeer verbonden met het Nederlandse verenigingsleven en ondersteunt het verenigingsleven niet alleen op financieel gebied en met de inzet van vrijwilligers, maar biedt ook intensieve begeleiding aan verenigingen, stichtingen en clubs om hun ambities in te vullen. Omdat de Rabobank bekent staat als een maatschappelijk betrokken bank, hebben wij hen benaderd. Dit heeft ertoe geleidt dat wij al enige jaren samenwerken met de Rabobank Hollandse

De Rabobank is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een internationale financiƫle dienstverlener die actief is op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Daarnaast staan zij bekend als een bank die midden in de samenleving staat. De Rabobank zet daarom haar kennis, netwerk en financiƫn in om maatschappelijke problemen aan te pakken. Ook dragen zij graag bij aan de ontwikkeling van de samenleving. Dat doen zij onder andere met hun sponsoractiviteiten in de sport en culturele sector.

Wij zijn ontzettend blij, maar vooral ook trots, dat wij ook dit jaar weer kunnen rekenen op de steun van de Rabobank Hollandse IJssel. Nog blijer zijn wij dat zij, net zoals elk jaar, aanwezig zijn tijdens de opening van het Summer Camp Lekkerkerk. Wij kijken er nu al naar uit om er samen met hen een echt voetbalfeest van te maken. Wil jij meer ontdekken over de Rabobank Hollandse IJssel. Bekijk dan hieronder de video van toen wij bij hen op bezoek gingen. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.