Business Club NNF Sports

NNF Sports is een non-profit vrijwilligersorganisatie met een maatschappelijk karakter en één van onze kernwaarden is dat wij het inschrijfgeld voor al onze voetbalevenementen zo laag mogelijk houden. Hiermee zorgen wij ervoor dat deelname aan onze evenementen voor een zo groot mogelijke groep jonge voetballiefhebbers mogelijk is.

Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen. Daarom zijn wij erg dankbaar voor de bedrijven in onze Business Club. Want dankzij hun jaarlijkse bijdrage kunnen wij onze evenementen mogelijk maken en kunnen wij onze maatschappelijke intenties bewaken. Alle inkomsten die voortkomen uit onze Business Club worden dan ook geïnvesteerd in de uitvoering en groei van onze evenementen.

Altijd op zoek naar partners

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die willen aansluiten bij onze Business Club en willen bijdragen aan het mogelijk maken van onze voetbalevenementen. Hier bieden wij verschillende mogelijkheden waarmee je ook écht het verschil maakt voor bijvoorbeeld jonge voetballiefhebbers. Hier informeren we je uiteraard graag verder over.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Zichtbaar naar Beter

Wij geloven dat bedrijven uit onze Business Club bijdragen aan NNF Sports omdat zij samen met ons impact willen maken. Daarom zijn wij samen constant op zoek naar hoe wij het beste uit onze samenwerking kunnen halen.

Daarnaast zorgen wij dat onze partners op onze website, maar ook zeker voorafgaand, tijdens en na afloop van onze voetbalevenementen zo zichtbaar mogelijk zijn. Dit doen wij via onze social media kanelen, videocampagnes en mediapartners.

Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.