Sponsoring Summer Camps

NNF Sports is een non-profit vrijwilligersorganisatie met een maatschappelijk karakter en één van onze kernwaarden is dat wij inschrijfgeld voor onze voetbalkampen zo laag mogelijk willen houden. Want dit zorgt ervoor dat deelname aan onze voetbalkampen voor een zo groot mogelijke groep jonge voetballiefhebbers mogelijk is. Dit kunnen wij echter niet alleen en daarom zijn wij jaarlijks op zoek naar sponsors die ons willen helpen om onze voetbalkampen mogelijk te maken.

Hier hebben wij uiteraard verschillende sponsorpakketten beschikbaar met elk als belangrijkste element dat dankzij jouw bijdrage grote groepen kinderen een fantastisch voetbalfeest mogen ervaren. Met jouw sponsorbijdrage maak je dan ook écht het verschil voor een groep kinderen. Daarnaast kan je er natuurlijk op rekenen dat wij jouw bedrijfsnaam en logo op onze website en tijdens onze voetbalkampen zichtbaar maken zodat al onze bezoekers een positieve indruk krijgen van jouw werk en betrokkenheid.

Nieuwsgierig? Bekijk dan hieronder onze sponsorpakketten. Heb je hier vragen over? Of wil je de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Platinum Partnership

Als Platinum Partner word je naamgever van onze Summer Camps met jouw organisatie. De kosten voor dit sponsorpakket zijn € 6.000,000 (exclusief btw) en dit pakket is jaarlijks voor slechts één sponsor beschikbaar. In ruil voor jouw bijdrage kan je rekenen op een goede zichtbaarheid van jouw bedrijfsnaam en logo op onze website en de vermelding van jouw bedrijfsnaam in de naam van ons voetbalkamp. Daarnaast komen wij, indien dat gewenst is, graag langs bij jouw bedrijf voor een interview. Dit interview delen wij vervolgens in de campagnes rondom onze voetbalkampen en NNF Sports.

Golden Partnership

Als Golden Partner draag je met jouw bijdrage rechtstreeks bij aan de deelname van jonge voetballiefhebbers aan ons voetbalkamp. Want jij sponsort met dit sponsorpakket 50% van het inschrijfgeld van in totaal 40 deelnemers. De kosten voor dit sponsorpakket zijn € 4.000,00 (exclusief btw) en in ruil voor jouw bijdrage kan je rekenen op een goede zichtbaarheid van jouw bedrijfsnaam en logo op onze website en de vermelding van jouw bedrijfsnaam in de naam van ons voetbalkamp. Daarnaast komen wij, indien dat gewenst is, graag langs bij jouw bedrijf voor een interview. Dit interview delen wij vervolgens in de campagnes rondom onze voetbalkampen en NNF Sports.

Silver Partnership

Als Silver Partner draag je met jouw bijdrage rechtstreeks bij aan de deelname van jonge voetballiefhebbers aan ons voetbalkamp. Want jij sponsort met dit sponsorpakket 50% van het inschrijfgeld van in totaal 20 deelnemers. De kosten voor dit sponsorpakket zijn € 2.000,00 (exclusief btw) en in ruil voor jouw bijdrage kan je rekenen op een goede zichtbaarheid van jouw bedrijfsnaam en logo op onze website en de vermelding van jouw bedrijfsnaam in de naam van ons voetbalkamp. Daarnaast komen wij, indien dat gewenst is, graag langs bij jouw bedrijf voor een interview. Dit interview delen wij vervolgens in de campagnes rondom onze voetbalkampen en NNF Sports.

Bronze Partnership

Als Bronze Partner draag je met jouw bijdrage rechtstreeks bij aan de deelname van jonge voetballiefhebbers aan ons voetbalkamp. Want jij sponsort met dit sponsorpakket 50% van het inschrijfgeld van in totaal 10 deelnemers. De kosten voor dit sponsorpakket zijn € 1.000,00 (exclusief btw) en in ruil voor jouw bijdrage kan je rekenen op een goede zichtbaarheid van jouw bedrijfsnaam en logo op onze website en de vermelding van jouw bedrijfsnaam in de naam van ons voetbalkamp.

Support Partnership

Als Support Partner draag je met jouw bijdrage bij aan de overige organisatiekosten van ons voetbalkamp. Jij sponsort hiervoor een bedrag dat aansluit bij jouw mogelijkheden. Voor dit sponsorpakket hebben wij dan ook geen vaste bedragen, maar gaan wij vooral in gesprek met jou over je mogelijkheden. In ruil voor jouw bijdrage kan je wel ook rekenen op een goede zichtbaarheid van jouw bedrijfsnaam en logo op onze website en de vermelding van jouw bedrijfsnaam in de naam van ons voetbalkamp.