Mansveld Vastgoedonderhoud supports NNF Sports

woensdag, 15 juli 2020

Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Bovenal kunnen wij deze ook betaalbaar houden voor grote(re) groepen voetballiefhebbers. Om die reden doen wij ons best om deze bedrijven, met name in aanloop naar onze voetbalevenementen, in het zonnetje te zetten. Vandaag is het de beurt aan Mansveld Vastgoedonderhoud, een bedrijf op wie wij al enige tijd door dik en dun kunnen rekenen.

Mansveld Vastgoedonderhoud heeft zich gespecialiseerd in het coaten van stalen gevelbekleding en dakbeplating van bedrijfspanden door middel van spuitapplicatie. Daarnaast zijn zij actief op het gebied van gevelschadeherstel en alle voorkomende constructie- en aluminiumschilderwerken. Zij staan dan ook bekend als dé specialist binnen dit vakgebied en een uiterst betrouwbare partner. Mansveld Vastgoedonderhoud staat daarnaast bekend om hun duurzame manier van werken en dit is altijd terug te zien in het resultaat. Zij zorgen voor een nieuwe en langdurige bescherming van uw bedrijfspand.

Wij zijn erg trots dat wij Mansveld Vastgoedonderhoud, ook dit jaar bij onze business club mogen verwelkomen. Inmiddels zijn zij al een aantal jaar aan NNF Sports verbonden en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. Vanzelfsprekend hopen wij dat deze samenwerking nog vele jaren voort mag duren.
Wis jij trouwens dat Mansveld Vastgoedonderhoud een meer dan interessante video heeft opgenomen waarin zij je meer vertellen over hun werkzaamheden? Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.