NNF Select 2023

Op zondag 12 maart organiseren wij de eerste selectiedag voor NNF Select, ons nieuwe (pilot)programma voor voetballers van 16 t/m 22 jaar. Op basis van de selectiedag en een selectiewedstrijd selecteren wij maximaal 20 spelers. Deze selectie traint van maart t/m mei samen én speelt (oefen)wedstrijden tegen aansprekende amateur- én/of profclubs. Hiermee bieden wij onze spelers de kans om zichzelf te laten zien binnen én buiten de regio.

0

selectiemomenten

0

trainingen

0

wedstrijden

0

spelers

De opzet

Tijdens de selectiedag krijg jij de kans om je talent te laten zien. Jij doet mee aan meerdere voetbaloefeningen onder begeleiding van onze trainers. Deze trainers selecteren, samen met een onze scouts, maximaal 36 spelers voor de selectiewedstrijd op zondag 19 maart. En tijdens de selectiewedstrijd selecteren wij maximaal 20 spelers voor het definitieve voetbalprogramma.

Het programma

Van 26 maart t/m 28 mei trainen wij wekelijks op zondag. En in deze periode spelen wij vier oefenwedstrijden tegen senioren en/of U23 selecties uit de landelijke divisies. Verder nodigen wij voor alle oefenwedstrijden zoveel mogelijk voetbalscouts uit van regionale clubs zodat onze spelers ook écht de kans krijgen om zichzelf te laten zien.

Bijdrage én Borg

Meedoen aan de selectiedag en -wedstrijden kost niks. Word jij geselecteerd? Dan betaal jij een bedrag van 125 euro. Dit bedrag bestaat uit een eigen bijdrage van 25 euro én een borg van 100 euro. Want jij ontvangt van ons kleding voor het programma. Lever jij deze kleding na afloop van het programma weer in goede staat bij ons in? Dan ontvang jij je borg van 100 euro terug.

Meld je nu aan

Ben jij dus geboren tussen 2001 en 2007? En wil jij jouw voetbaltalent de komende maanden laten zien aan allerlei mooie clubs en voetbalscouts binnen en buiten de regio?

Meld je dan aan voor de selectiedag van NNF Select op zondag 12 maart.

Algemene voorwaarden

Op alle programma’s van NNF Sports zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Inschrijven is dan ook alleen mogelijk via de website én onder de algemene voorwaarden. Met het inschrijven voor onze evenementen en programma’s gaan wij ervan uit dat alle deelnemers én hun wettelijke vertegenwoordigers op de hoogte zijn van en instemmen met dit reglement.