Westfalia supports NNF Sports

dinsdag, 14 juli 2020

Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Bovenal kunnen wij deze ook betaalbaar houden voor grote(re) groepen voetballiefhebbers. Om die reden doen wij ons best om deze bedrijven, met name in aanloop naar onze voetbalevenementen, in het zonnetje te zetten. Vandaag is het de beurt aan Westfalia Fruit, hét bedrijf uit onze business club die ons niet alleen financieel ondersteunt, maar ons met name helpt met gezonde voeding tijdens onze evenementen.

Westfalia Fruit is dé leverancier van vers fruit en aanverwante producten aan internationale markten. Dit doen zij met name in markten waar er een grote vraag is naar verse en producten met een toegevoegde waarde van topkwaliteit. Via hun verticaal geïntegreerde toeleveringsketen kweken, sourcen en rijpen, verpakken, verwerken en vermarkten zij avocado’s én andere producten het hele jaar door en over de hele wereld. Zo leveren zij een breed assortiment aan vers fruit waaronder mango’s, bosbessen, granaatappels, appels, druiven, steenfruit, citrus, kersen en passievrucht.

Westfalia’s toewijding aan fruit zit niet alleen in de kwalitatieve en duurzame wijze waarop zij werken, maar ook in hun betrokkenheid bij NNF Sports. Zo leveren zij regelmatig vers fruit tijdens onze evenementen voor onze deelnemers. Zowel hiervoor als voor hun verdere support zijn wij hen ontzettend dankbaar voor. Wij hopen dan ook dat de samenwerking nog vele jaren mag duren.

Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over Westfalia Fruit? Neem dan een kijkje op hun websites via onderstaande buttons.