Van Kessel BV supports NNF Sports

woensdag, 14 juli 2021

Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Bovenal kunnen wij deze ook betaalbaar houden voor grote(re) groepen voetballiefhebbers. Om die reden doen wij ons best om deze bedrijven, met name in aanloop naar onze voetbalevenementen, in het zonnetje te zetten. Vandaag is het de beurt aan Van Kessel BV, één van de nieuwste versterkingen van onze business club.

Van Kessel BV vervult al jarenlang een rol als stabiele partner op de markt van luchtbehandeling. Zij verzorgen alle werkzaamheden op het gebied van luchtbehandeling- en ventilatiesystemen. Hedendaags staan zij dan ook bekend als dé kanalenleverancier én een betrouwbare partner voor (middel)grote bedrijven en projecten. Zij hebben flexibiliteit hoog in het vaandel staan, beschikken over een eigen machinepark en kunnen snel en adequaat reageren op de wensen van hun opdrachtgevers. Snel, effectief en altijd de beste kwaliteit garanderen. Dat is waar Van Kessel BV voor staat.

Van Kessel BV is een écht familiebedrijf dat tevens haar werknemers als familie behandelt en weinig verloop kent in haar personeelsbestand. Vanuit deze waarden dragen zij al enige jaren bij aan verschillende sportverenigingen- en evenementen. Omdat zij erin geloven dat sport verbroedert, hebben zij ook besloten NNF Sports te ondersteunen. Wij zijn hen dan ook ontzettend dankbaar voor deze steun en kijken ontzettend uit naar de samenwerking, waarvan wij uiteraard hopen dat deze nog vele jaren mag duren.

Wil jij in één minuut meer ontdekken over Van Kessel BV. Bekijk dan onderstaande video die wij hebben gemaakt tijdens ons bezoek aan Van Kessel BV. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over Van Kessel BV? Neem dan een kijkje op hun websites via onderstaande buttons.