NNF Cup 2020

Home-Evenementen-NNF Cup 2020
NNF Cup 20202020-03-10T15:04:38+01:00

NNF Cup 2020

Op zaterdag 20 juni is het tijd voor de 6e editie van de NNF Cup, het grootste 7×7 voetbaltoernooi van de regio Rijnmond. Ook dit jaar verwachten wij weer een sterk deelnemersveld met spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal en het betaalde voetbal. Tegelijkertijd is iedereen van harte welkom om mee te strijden om de titel van het beste vriendenteam. Tijdens de NNF Cup gaan presteren, plezier, respect en fair play namelijk altijd hand-in-hand.

Heb jij dus het beste vriendenteam? Schrijf je dan snel in voor de NNF Cup, het grootste voetbalfestival in de regio met aansprekend voetbal, veel bekende gezichten en natuurlijk veel gezelligheid.

Schrijf je in
Meer informatie

Prijzenpakket

Tijdens de NNF Cup strijden wij natuurlijk om de felbegeerde NNF Cup én de hoofdprijs van 500 euro. Ook ontvangt de winnaar een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Cup. Daarnaast zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (200 euro), de winnaar van de kleine finale (100 euro), de beste speler, de beste keeper én de topscoorder van het voetbaltoernooi.

Zoals elk jaar zijn er daarnaast ook prijzen voor de beste scheidsrechter en de sportiefste ploeg. Omdat wij tijdens de NNF Cup veel waarde hechten aan fair play, ontvangt de winnaar van de sportiviteitsprijs óók een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Cup.

Schrijf je in
Meer informatie

Toernooireglement

Tijdens de NNF Cup is het toernooireglement van toepassing op de deelname van alle teams. Inschrijven voor de NNF Cup is dan ook alleen mogelijk via de website én onder de voorwaarden van het toernooireglement. Doe jij dus mee met jouw team aan het toernooi? Dan betekent dit dat alle begeleiders én spelers van jouw team instemmen met het toernooireglement. Wij benadrukken met klem dat zij dus allen hiervan volledig op de hoogte dienen te zijn.

Schrijf je in
Meer informatie
Toernooireglement

Locatie

De NNF Cup wordt in 2020 georganiseerd in samenwerking met voetbalvereniging Capelle op Sportpark ’t Slot in Capelle aan den IJssel. Met circa 900 leden is v.v. Capelle één van de grootste amateurclubs in de regio Rijnmond en is het bovenal een voetbalvereniging die haar sporen heeft verdiend in de top van het amateurvoetbal.

Op Sportpark ’t Slot hebben wij in 2020 de beschikking over meerdere uitstekende (kunst)grasvelden en zijn ook alle andere voorzieningen op en top geregeld. Wij zijn dan ook erg blij met de samenwerking met v.v. Capelle en hebben er ontzettend veel zin in om er samen een fantastisch voetbalfeest van te maken.

Schrijf je in
Meer informatie
v.v. Capelle

Inschrijven?

Het inschrijfgeld voor de NNF Cup bedraagt € 107,- (inclusief servicekosten). Voor dit bedrag kan één team, bestaande uit maximaal twaalf spelers, deelnemen aan het toernooi. Ook ontvangt dit team een uitgebreid, gezond en verantwoord lunchpakket met lekkere broodjes, fruit én drinken voor alle spelers.

Heb jij dus het beste vriendenteam? Schrijf je dan snel in voor de NNF Cup, het grootste voetbalfestival in de regio met goed voetbal, veel bekende gezichten en natuurlijk veel gezelligheid.

Schrijf je in
Meer informatie

NIEUWS

Ga naar de bovenkant