Friends vs. Friends

Home-Evenementen-Friends vs. Friends
Friends vs. Friends2021-04-16T17:23:30+02:00

NNF Cup

Jaarlijks organiseren wij in het 3e weekend van juni de NNF Cup, het grootste 7×7 voetbaltoernooi van Nederland. Het deelnemersveld bestaat een mooie mix van spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal en het betaalde voetbal. Tegelijkertijd is iedereen altijd van harte welkom om mee te strijden om de titel van het beste vriendenteam. Tijdens de NNF Cup gaan presteren, plezier, respect en fair play namelijk altijd hand-in-hand.

De volgende editie van de NNF Cup is, in verband met de corona maatregelen, uitgesteld naar 2022. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor onze mailinglist.

Houd mij op de hoogte

Prijzenpakket

Tijdens de NNF Cup strijden wij natuurlijk om de felbegeerde NNF Cup én de hoofdprijs van 500 euro. Ook ontvangt de winnaar een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Cup. Daarnaast zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (200 euro), de winnaar van de kleine finale (100 euro), de beste speler, de beste keeper én de topscoorder van het voetbaltoernooi.

Zoals elk jaar zijn er daarnaast ook prijzen voor de beste scheidsrechter en de sportiefste ploeg. Omdat wij tijdens de NNF Cup veel waarde hechten aan fair play, ontvangt de winnaar van de sportiviteitsprijs óók een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Cup.

Houd mij op de hoogte

Toernooireglement

Tijdens de NNF Cup is het toernooireglement van toepassing op de deelname van alle teams. Inschrijven voor de NNF Cup is dan ook alleen mogelijk via de website én onder de voorwaarden van het toernooireglement. Doe jij dus mee met jouw team aan het toernooi? Dan betekent dit dat alle begeleiders én spelers van jouw team instemmen met het toernooireglement. Wij benadrukken met klem dat zij dus allen hiervan volledig op de hoogte dienen te zijn.

Houd mij op de hoogte
Toernooireglement

Locatie

De NNF Cup wordt georganiseerd in samenwerking met voetbalvereniging Capelle op Sportpark ’t Slot in Capelle aan den IJssel. Met circa 900 leden is v.v. Capelle één van de grootste amateurclubs in de regio Rijnmond en is het bovenal een voetbalvereniging die haar sporen heeft verdiend in de top van het amateurvoetbal.

Op Sportpark ’t Slot hebben wij in 2020 de beschikking over meerdere uitstekende (kunst)grasvelden en zijn ook alle andere voorzieningen op en top geregeld. Wij zijn dan ook erg blij met de samenwerking met v.v. Capelle en hebben er ontzettend veel zin in om er samen een fantastisch voetbalfeest van te maken.

Houd mij op de hoogte
v.v. Capelle

Inschrijven?

Het inschrijfgeld voor de NNF Cup bedraagt € 107,- (inclusief servicekosten). Voor dit bedrag kan één team, bestaande uit maximaal twaalf spelers, deelnemen aan het toernooi. Ook ontvangt dit team een uitgebreid, gezond en verantwoord lunchpakket met lekkere broodjes, fruit én drinken voor alle spelers.

De volgende editie van de NNF Cup is, in verband met de corona maatregelen, uitgesteld naar 2022. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor onze mailinglist.

Schrijf je in

NIEUWS

Ga naar de bovenkant