NNF Cup 2019

Home-Evenementen-NNF Cup 2019
NNF Cup 20192019-05-15T19:04:50+02:00

NNF Cup 2019

Op zaterdag 15 juni organiseren wij de 5e editie van de NNF Challenge Sports Cup en dit jaar hebben wij een échte primeur. Zo organiseren wij in 2019 namelijk het jaarlijkse voetbaltoernooi voor mannenteams, maar organiseren wij dit jaar óók een voetbaltoernooi voor vrouwenteams.

Ook in 2019 verwachten wij, zowel bij de mannen als bij de vrouwen, een sterk deelnemersveld met spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal én het betaalde voetbal. Tegelijkertijd is iedereen natuurlijk vrij om zijn óf haar (vrienden)team in te schrijven. Tijdens de NNF Challenge Sports Cup gaan presteren, plezier, respect en fair play namelijk hand-in-hand.

Heb jij dus het beste vrienden- óf vriendinnenteam? Schrijf je dan snel in voor de NNF Challenge Sports Cup, het grootste voetbalfestival van Nederland met goed voetbal en natuurlijk veel gezelligheid.

Inschrijven Mannen
Inschrijven Vrouwen

Prijzenpakket

Tijdens de NNF Challenge Sports Cup strijden bij de mannen 30 (vrienden)teams om de felbegeerde NNF Challenge Sports Cup én de hoofdprijs van 500 euro. Ook ontvangt de winnaar een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Challenge Sports Cup. Daarnaast zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (200 euro), de winnaar van de kleine finale (100 euro), de beste speler en de topscoorder.

Tijdens de NNF Challenge Sports Cup strijden bij de vrouwen 20 (vrienden)teams en óók zij strijden om de NNF Challenge Sports Cup én de hoofdprijs van 250 euro. Ook hier ontvangt de winnaar een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Challenge Sports Cup. Daarnaast zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (100 euro), de winnaar van de kleine finale (75 euro), de beste speelster en de topscoorster.

Zoals elk jaar zijn er daarnaast ook prijzen voor de beste scheidsrechters en de sportiefste ploegen, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. De winnaars van de sportiviteitsprijs ontvangen ook een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Challenge Sports Cup.

Inschrijven Mannen
Inschrijven Vrouwen

Toernooireglement

Tijdens de NNF Challenge Sports Cup is het toernooireglement van toepassing op de deelname van alle mannen- én vrouwenteams. Inschrijven voor de NNF Challenge Sports Cup is dan ook alleen mogelijk via de website én onder de voorwaarden van het toernooireglement. Doe jij dus mee met jouw team aan het toernooi? Dan betekent dit dat alle begeleiders én spelers van jouw team instemmen met het toernooireglement. NNF Sports benadrukt met klem dat zij dus allen hiervan volledig op de hoogte dienen te zijn.

Inschrijven Mannen
Inschrijven Vrouwen
Toernooireglement

Locatie

De NNF Challenge Sports Cup wordt georganiseerd in samenwerking met voetvalvereniging Alexandria ’66 op Sportpark Oosterflank. De accommodatie van Alexandria ’66 is gevestigd in Rotterdam-Oost en met circa 1.000 leden één van de grootste amateurclubs van Rotterdam.

Nadat wij de afgelopen jaren uiterst prettig hebben samengewerkt met CVV Zwervers, verhuizen wij in 2019 dus naar een nieuwe locatie. Ook hier hebben wij de beschikking over meerdere uitstekende kunstgrasvelden en zijn alle andere voorzieningen op en top geregeld. Wij zijn dan ook erg blij met de samenwerking met Alexandria ’66 en hebben er ontzettend veel zin in om er samen een fantastisch voetbalfeest van te maken.

Inschrijven Mannen
Inschrijven Vrouwen
Alexandria ’66

Inschrijven?

Het inschrijfgeld voor de NNF Challenge Sports Cup bedraagt € 100,- (exclusief servicekosten) voor de mannenteams en € 75,- (exclusief servicekosten) voor de vrouwenteams. Voor deze bedragen kan één team deelnemen aan het toernooi. Ook ontvangt dit team een uitgebreid, gezond en verantwoord lunchpakket met lekkere broodjes, fruit én drinken voor alle spelers en speelsters.

Heb jij dus het beste vrienden- óf vriendinnenteam? Schrijf je dan snel in voor de NNF Challenge Sports Cup, het grootste voetbalfestival in de regio met goed voetbal, veel bekende gezichten en natuurlijk veel gezelligheid.

Inschrijven Mannen
Inschrijven Vrouwen

NIEUWS