NNF Cup 2019

--NNF Cup 2019
NNF Cup 20192019-04-17T18:53:29+02:00

NNF Cup 2019

Op zaterdag 15 juni organiseren wij de 5e editie van de NNF Cup en dit jaar hebben wij een échte primeur. Zo organiseren wij in 2019 namelijk de jaarlijkse NNF Cup voor mannenteams, maar organiseren wij dit jaar óók een NNF Cup voor vrouwenteams.

Ook in 2019 verwachten wij, zowel bij de mannen als bij de vrouwen, een sterk deelnemersveld met spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal én het betaalde voetbal. Tegelijkertijd is iedereen natuurlijk vrij om zijn óf haar (vrienden)team in te schrijven. Tijdens de NNF Cup gaan presteren, plezier, respect en fair play namelijk hand-in-hand.

Heb jij dus het beste (vrienden)team? Schrijf je dan snel in voor de NNF Cup, het grootste voetbalfestival van Nederland met goed voetbal en natuurlijk veel gezelligheid.

Inschrijven

Prijzenpakket

Tijdens de NNF Cup strijden bij de mannen 30 (vrienden)teams om de felbegeerde NNF Cup én de hoofdprijs van 500 euro. Ook ontvangt de winnaar een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Cup. Daarnaast zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (200 euro), de winnaar van de kleine finale (100 euro), de beste speler en de topscoorder.

Tijdens de NNF Cup strijden bij de vrouwen 20 (vrienden)teams om de felbegeerde NNF Cup én de hoofdprijs van 250 euro. Ook ontvangt de winnaar een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Cup. Daarnaast zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (100 euro), de winnaar van de kleine finale (75 euro), de beste speelster en de topscoorster.

Zoals elk jaar zijn er daarnaast ook prijzen voor de beste scheidsrechters en de sportiefste ploegen, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. De winnaars van de sportiviteitsprijs ontvangen ook een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Cup.

Inschrijven

Toernooireglement

Tijdens de NNF Cup is het toernooireglement van toepassing op de deelname van alle mannen- én vrouwenteams. Inschrijven voor de NNF Cup is dan ook alleen mogelijk via de website én onder de voorwaarden van het toernooireglement. Doe jij dus mee met jouw team aan het toernooi? Dan betekent dit dat alle begeleiders én spelers van jouw team instemmen met het toernooireglement. NNF Sports benadrukt met klem dat zij dus allen hiervan volledig op de hoogte dienen te zijn.

Inschrijven
Toernooireglement

Locatie

In het kader van het 5-jarig jubileum wordt de NNF Cup in 2019 georganiseerd op een nieuwe locatie. Ondanks dat wij het jammer vinden dat wij de oude locatie moeten verlaten, hebben wij hiervoor gekozen omdat wij een nog grootser voetbalfeest willen organiseren. Net zoals de afgelopen jaren zal de NNF Cup uiteraard nog steeds georganiseerd worden in de regio Rotterdam, wordt er gezorgd voor uitstekende (kunstgras)velden en zullen ook dit jaar natuurlijk alle voorzieningen op en top geregeld zijn. Op vrijdag 19 april zullen wij de nieuwe locatie definitief bekend maken.

Inschrijven

Inschrijven?

Het inschrijfgeld bedraagt € 100,- (exclusief servicekosten) voor mannenteams en € 75,- (exclusief servicekosten) voor vrouwenteams. Voor dit bedrag kan één team deelnemen aan het toernooi. Ook ontvangt dit team een uitgebreid, gezond en verantwoord lunchpakket met lekkere broodjes, fruit én drinken voor alle spelers en speelsters.

Heb jij dus het beste (vrienden)team? Schrijf je dan snel in voor de NNF Cup, het grootste voetbalfestival van Nederland met goed voetbal en natuurlijk veel gezelligheid.

Inschrijven

NIEUWS