NNF Challenge Sports Cup

--NNF Challenge Sports Cup
NNF Challenge Sports Cup2018-06-08T09:43:33+00:00

NNF Challenge Sports Cup

Op zaterdag 16 juni 2018 is het tijd voor de 4e editie van de NNF Challenge Sports Cup, één van de grootste 7 vs. 7 voetbaltoernooien van Nederland. Zoals elk jaar verwachten wij een sterk deelnemersveld met voetballers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal en voetballers uit de de Eredivisie, Jupiler League en buitenlandse (top)competities. Tegelijkertijd is dit geen vereiste. Iedereen kan zich namelijk inschrijven voor ons voetbalfestival waarin prestatie, plezier, respect en fair play hand-in-hand gaan.

Inschrijven

Prijzenpakket

Tijdens de NNF Challenge Sports Cup strijden in totaal 30 (vrienden)team om de felbegeerde NNF Challenge Sports Cup én de hoofdprijs van € 500,-. Ook ontvangt de winnaar een gratis inschrijving zodat zij hun titel kunnen komen verdedigen. Ook zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (€ 200,-), de winnaar van de kleine finale (€ 100,-), de beste spelers, de topscoorder, de beste scheidsrechter én is er een sportiviteitsprijs. Ook zij ontvangen een gratis inschrijving voor de volgende editie van het toernooi.

Inschrijven

Toernooireglement

Het inschrijfgeld voor de NNF Challenge Sports Cup bedraagt € 100,- Voor dit bedrag kan één team deelnemen aan het toernooi. Ook ontvangt jouw team een uitgebreid lunchpakket voor alle spelers.

Tijdens de NNF Challenge Sports Cup werken wij daarnaast met een toernooireglement. Deelname aan het toernooi betekent dat teams en spelers instemmen met dit reglement. De toernooicommissie van NNF Sports benadrukt dan ook dat alle teams én spelers volledig op de hoogte dienen te zijn van het toernooireglement.

Inschrijven
Toernooireglement

Locatie

De NNF Challenge Sports Cup wordt georganiseerd in samenwerking met CVV Zwervers. De accommodatie van CVV Zwervers is gevestigd op Sportpark Couwenhoek in Capelle a/d Ijssel, één van de mooiste sportparken uit de regio. Alle wedstrijden worden gespeeld op twee uitstekende kunstgrasvelden en naast het voetbal zullen alle voorzieningen dan ook op en top geregeld zijn. Wij zijn dan ook super trots op de samenwerking met deze prachtige vereniging op deze fantastische locatie.

Inschrijven
CVV Zwervers

Ben jij erbij?

Heb jij dus het beste (vrienden)team van Nederland? Schrijf je dan vandaag nog in voor de NNF Challenge Sports Cup, één van de grootste voetbalfestivals van Nederland met goed voetbal, veel gezelligheid, maar vooral ook allemaal leuke mensen.

Inschrijven

NIEUWS