Scoren voor het Goede Doel

Home-Evenementen-Scoren voor het Goede Doel
Scoren voor het Goede Doel2021-04-16T17:03:44+02:00

Goede Doelen Cup

De Goede Doelen Cup is hét voetbaltoernooi waar maatschappelijk betrokken bedrijven scoren voor het goede doel. Zij strijden niet alleen om de toernooiwinst, maar zetten zich met hun deelname vooral ook in voor het goede doel. De eerste editie van de Goede Doelen Cup vindt plaats in het Van Donge & De Roo Stadion, de thuisbasis van Excelsior Rotterdam.

De volgende editie van de Goede Doelen Cup is, in verband met de corona maatregelen, uitgesteld naar 2022. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor onze mailinglist.

Houd mij op de hoogte

Wat doen wij?

Tijdens de Goede Doelen Cup gaan wij, samen met een flink aantal bedrijventeams, scoren voor het goede doel. Deze bedrijven nemen het in een gezellige en vriendschappelijke voetbalsfeer tegen elkaar op en zetten zich hiermee automatisch in voor het goede doel.

Hoe doen zij dit? Simpel. Wij doneren een deel van hun inschrijfgeld aan het goede doel en bieden hen de mogelijkheid om extra bij te dragen, bijvoorbeeld per gescoord doelpunt en/of door een extra bedrag te doneren. Samen doen wij ons uiterste best om een fantastisch bedrag op te halen voor het goede doel.

Houd mij op de hoogte

De Goede Doelen

Tijdens de aankomende editie gaan wij scoren voor Stichting Taai en Stichting Droomdag. Voor deze prachtige goede doelen gaan wij ons uiterste best doen om een fantastisch bedrag bij elkaar te voetballen. In aanloop naar de Goede Doelen Cup stellen wij deze goede doelen, en het fantastische werk dat zij verrichten, aan jullie voor. Ook zijn zij uiteraard aanwezig tijdens de Goede Doelen Cup.

Houd mij op de hoogte

Voetbalprogramma

De Goede Doelen Cup wordt afgetrapt om 12:00 uur met een openingsceremonie waarin de goede doelen de gelegenheid geboden wordt om alle teams succes te wensen. Vervolgens gaat om 13:00 uur het voetbaltoernooi van start. Omstreeks 16:30 uur zal het voetbaltoernooi afgelopen zijn.

Na afloop van het voetbaltoernooi genieten alle teams van een uitgebreid barbecue- en drankenbuffet. Hierna sluiten wij het voetbalprogramma af en worden zowel de prijswinnaars als het totaal opgehaalde bedrag voor de goede doelen bekend gemaakt. Vervolgens is er volop gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje tijdens een sfeervolle derde helft.

Houd mij op de hoogte

Locatie

De Goede Doelen Cup Rotterdam wordt georganiseerd in het Van Donge & De Roo Stadion én op het terrein van Excelsior Rotterdam. Wij zijn erg verheugd dat wij de Goede Doelen Cup op deze prachtige locatie mogen organiseren. Hier hebben wij de beschikking over twee uitstekende kunstgrasvelden en een sfeervolle business club. Verder zijn ook alle andere voorzieningen op en top geregeld.

Houd mij op de hoogte

Inschrijfgeld

Meedoen aan de Goede Doelen Cup kost € 1.097,00 (exclusief btw). Voor dit bedrag neemt uw bedrijf met één team, bestaande uit maximaal 8 personen, deel aan de Goede Doelen Cup. Ook wordt de catering volledig verzorgd. Deze bestaat uit een lunch aan het begin van de dag en een heerlijke en uitgebreide barbecue na afloop van het voetbaltoernooi. Verder kan er gedurende de gehele dag gebruik gemaakt worden van het drankenassortiment.

Houd mij op de hoogte

Buddy Teams

Ben jij werkzaam als zelfstandige en wil jij ook meedoen aan de Goede Doelen Cup? Maar lukt het je niet om een team bij elkaar te krijgen? Geen enkel probleem. Wij helpen je hier namelijk graag bij.

Voor een bedrag van € 200,00 (exclusief btw) kan jij namelijk als zelfstandige een plekje reserveren voor één van de Buddy Teams. Vanuit alle ontvangen aanmeldingen stellen wij teams samen die meedoen aan de Goede Doelen Cup. Voor deze teams verzorgen wij de voetbaltenues en de volledige catering. Ook schenken wij voor hen een deel van het inschrijfgeld aan het goede doel.

Houd mij op de hoogte

Bezoekerstickets

Wil jij meer collega’s betrekken bij je deelname aan de Goede Doelen Cup? Wil je misschien je relaties uitnodigen? Óf wil jij de Goede Doelen Cup juist als toeschouwer bezoeken? Dan is dit uiteraard mogelijk.

Voor een bedrag van € 150,00 (exclusief btw) per persoon kan je namelijk een bezoekersticket aanschaffen. Jij bent dan van harte welkom tijdens de Goede Doelen Cup. Ook kan je deelnemen aan de barbecue na afloop van het voetbaltoernooi en gebruik maken van het drankenassortiment. Verder verwelkomen wij alle bezoekers graag bij de afsluiting van het voetbalprogramma en natuurlijk tijdens onze sfeervolle derde helft.

Houd mij op de hoogte

Deelnemerspakketten

Met onze deelnemerspakketten bieden wij je graag een aantal extra mogelijkheden om bij te dragen aan het goede doel. De hieruit verkregen inkomsten worden namelijk ook geschonken aan het goede doel.

Zo kan je bijvoorbeeld een donatie overmaken per gescoord doelpunt en/of een extra bedrag doneren aan het goede doel. Ook organiseren wij een veiling waarin je kunt bieden op het naamgeverschap van de Goede Doelen Cup. Heeft jouw bedrijf niet de beschikking over voetbaltenue’s? Dan kan je deze ook via ons bestellen. Verder bieden je je graag de mogelijkheid om uw deelname te vereeuwigen met een Carved Arts houtwerk of een canvas doek met jouw teamfoto.

Houd mij op de hoogte

Ben jij erbij?

Heb jij dus, samen met je collega’s óf relaties, zin in een sportieve voetbal die bovenal veel voldoening geeft? En wil je ook nog eens voetballen in één van de leukste voetbalstadions van Nederland? Meld u zich dan aan voor onze mailinglist. De volgende editie van de NNF Cup is, in verband met de corona maatregelen, namelijk uitgesteld naar 2022.

Houd mij op de hoogte

NIEUWS

Ga naar de bovenkant