Scoren voor het Goede Doel

Home-Evenementen-Scoren voor het Goede Doel
Scoren voor het Goede Doel2020-03-10T14:08:45+01:00

Goede Doelen Cup

Op vrijdag 22 mei 2020 organiseren wij de Goede Doelen Cup, hét voetbaltoernooi waar maatschappelijk betrokken bedrijven gaan scoren voor het goede doel. Zij nemen het niet alleen tégen elkaar op, maar zetten zich vooral ook mét elkaar in voor het goede doel. Dit doen zij in het Van Donge & De Roo Stadion, de thuisbasis van Excelsior Rotterdam.

Wil jij dus ook, samen met je collega’s en/of relaties, scoren voor het goede doel? Én wil je ook nog eens voetballen in één van de leukste voetbalstadions van Nederland? Schrijf je dan in voor de Goede Doelen Cup.

Schrijf je in
Bekijk de trailer

Wat gaan wij doen?

Tijdens de Goede Doelen Cup gaan wij, samen met een flink aantal bedrijventeams, scoren voor het goede doel. Deze bedrijven nemen het in een gezellige en vriendschappelijke voetbalsfeer tegen elkaar op en zetten zich hiermee automatisch in voor het goede doel.

Hoe doen zij dit? Simpel. Wij doneren een deel van hun inschrijfgeld aan het goede doel en bieden hen de mogelijkheid om extra bij te dragen, bijvoorbeeld per gescoord doelpunt en/of door een extra bedrag te doneren. Samen doen wij ons uiterste best om een fantastisch bedrag op te halen voor het goede doel.

Schrijf je in
Meer informatie

De Goede Doelen

In 2020 gaan wij scoren voor Stichting Taai en Stichting Droomdag. Voor deze prachtige goede doelen gaan wij ons uiterste best doen om een fantastisch bedrag bij elkaar te voetballen. In aanloop naar de Goede Doelen Cup stellen wij deze goede doelen, en het fantastische werk dat zij verrichten, aan jullie voor. Ook zijn zij uiteraard aanwezig tijdens de Goede Doelen Cup.

Schrijf je in
Meer informatie

Voetbalprogramma

De Goede Doelen Cup wordt afgetrapt om 12:00 uur met een openingsceremonie waarin de goede doelen de gelegenheid geboden wordt om alle teams succes te wensen. Vervolgens gaat om 13:00 uur het voetbaltoernooi van start. Omstreeks 16:30 uur zal het voetbaltoernooi afgelopen zijn.

Na afloop van het voetbaltoernooi genieten alle teams van een uitgebreid barbecue- en drankenbuffet. Hierna sluiten wij het voetbalprogramma af en worden zowel de prijswinnaars als het totaal opgehaalde bedrag voor de goede doelen bekend gemaakt. Vervolgens is er volop gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje tijdens een sfeervolle derde helft.

Schrijf je in
Meer informatie

Locatie

De Goede Doelen Cup Rotterdam wordt georganiseerd in het Van Donge & De Roo Stadion én op het terrein van Excelsior Rotterdam. Wij zijn erg verheugd dat wij de Goede Doelen Cup op deze prachtige locatie mogen organiseren. Hier hebben wij de beschikking over twee uitstekende kunstgrasvelden en een sfeervolle business club. Verder zijn ook alle andere voorzieningen op en top geregeld.

Schrijf je in
Meer informatie

Inschrijfgeld

Meedoen aan de Goede Doelen Cup kost € 1.097,00 (exclusief btw). Voor dit bedrag neemt uw bedrijf met één team, bestaande uit maximaal 8 personen, deel aan de Goede Doelen Cup. Ook wordt de catering volledig verzorgd. Deze bestaat uit een lunch aan het begin van de dag en een heerlijke en uitgebreide barbecue na afloop van het voetbaltoernooi. Verder kan er gedurende de gehele dag gebruik gemaakt worden van het drankenassortiment.

Schrijf je in
Meer informatie

Buddy Teams

Ben jij werkzaam als zelfstandige en wil jij ook meedoen aan de Goede Doelen Cup? Maar lukt het je niet om een team bij elkaar te krijgen? Geen enkel probleem. Wij helpen je hier namelijk graag bij.

Voor een bedrag van € 200,00 (exclusief btw) kan jij namelijk als zelfstandige een plekje reserveren voor één van de Buddy Teams. Vanuit alle ontvangen aanmeldingen stellen wij teams samen die meedoen aan de Goede Doelen Cup. Voor deze teams verzorgen wij de voetbaltenues en de volledige catering. Ook schenken wij voor hen een deel van het inschrijfgeld aan het goede doel.

Reserveer je plek
Meer informatie

Bezoekerstickets

Wil jij meer collega’s betrekken bij je deelname aan de Goede Doelen Cup? Wil je misschien je relaties uitnodigen? Óf wil jij de Goede Doelen Cup juist als toeschouwer bezoeken? Dan is dit uiteraard mogelijk.

Voor een bedrag van € 150,00 (exclusief btw) per persoon kan je namelijk een bezoekersticket aanschaffen. Jij bent dan van harte welkom tijdens de Goede Doelen Cup. Ook kan je deelnemen aan de barbecue na afloop van het voetbaltoernooi en gebruik maken van het drankenassortiment. Verder verwelkomen wij alle bezoekers graag bij de afsluiting van het voetbalprogramma en natuurlijk tijdens onze sfeervolle derde helft.

Koop je ticket(s)
Meer informatie

Deelnemerspakketten

Met onze deelnemerspakketten bieden wij je graag een aantal extra mogelijkheden om bij te dragen aan het goede doel. De hieruit verkregen inkomsten worden namelijk ook geschonken aan het goede doel.

Zo kan je bijvoorbeeld een donatie overmaken per gescoord doelpunt en/of een extra bedrag doneren aan het goede doel. Ook organiseren wij een veiling waarin je kunt bieden op het naamgeverschap van de Goede Doelen Cup. Heeft jouw bedrijf niet de beschikking over voetbaltenue’s? Dan kan je deze ook via ons bestellen. Verder bieden je je graag de mogelijkheid om uw deelname te vereeuwigen met een Carved Arts houtwerk of een canvas doek met jouw teamfoto.

Schrijf je in
Meer informatie

Ben jij erbij?

Heb jij dus, samen met je collega’s óf relaties, zin in een sportieve voetbal die bovenal veel voldoening geeft? En wil je ook nog eens voetballen in één van de leukste voetbalstadions van Nederland? Schrijf je dan vandaag nog in voor de Goede Doelen Cup.

Let op! De Goede Doelen Cup biedt plek aan maximaal 32 teams en de inschrijvingen zijn geopend tot het voetbaltoernooi een volle bezetting kent. Reserveer dus snel je plekje

Ja! Ik ben erbij!
Meer informatie

NIEUWS

Ga naar de bovenkant