Business Cup Rotterdam

Home-Evenementen-Business Cup Rotterdam
Business Cup Rotterdam2019-11-28T11:46:21+01:00

Business Cup

In de derde week van mei is het tijd voor de eerste editie van de Business Cup Rotterdam in het Van Donge & De Roo Stadion. In totaal doen maar liefst 48 bedrijven mee aan het allernieuwste bedrijventoernooi van Rotterdam.

Heeft u dus samen met uw collega’s en/of relaties zin in een gezellige en sportieve dag in één van de leukste voetbalstadions van Nederland? Schrijf dan snel uw team in voor de Business Cup Rotterdam en zorg dat u erbij bent.

Inschrijven
Meer informatie

Programma

De Business Cup Rotterdam wordt afgetrapt met een heerlijke lunch, een openingsceremonie én een officiële loting. Hierna is het bekend welke teams het tegen elkaar gaan opnemen in het voetbalstadion van Excelsior Rotterdam.

Na afloop van het voetbaltoernooi kunnen alle deelnemers genieten van een heerlijke barbecue en verkoelende drankjes. Ook verzorgen wij een gezellige voetbaltalkshow waarin tevens alle prijswinnaars bekend worden gemaakt. Na afloop is er vervolgens gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje tijdens onze sfeervolle derde helft.

Inschrijven
Meer informatie

Locatie

De Business Cup Rotterdam wordt georganiseerd in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior Rotterdam, één van de leukste voetbalstadions van Nederland. Wij zijn zeer verheugd dat wij de Business Cup Rotterdam op deze prachtige locatie mogen organiseren. Hierdoor hebben wij de beschikking over een uitstekend (kunstgras)veld en zijn ook alle andere voorzieningen op en top geregeld.

Inschrijven
Meer informatie

Meer dan Voetbal

Wist u dat deelname aan de Business Cup Rotterdam u niet alleen een gezellige en sportieve dag oplevert, maar dat u hiermee ook maatschappelijk een bijdrage levert. Alle inkomsten die voortkomen uit de Business Cup Rotterdam worden namelijk geïnvesteerd in de uitvoering en groei van onze voetbalevenementen, zoals bijvoorbeeld onze voetbalkampen voor jonge voetballiefhebbers.

Inschrijven
Over NNF Sports

Inschrijfgeld

Deelname aan de Business Cup Rotterdam kost € 1.200 (exclusief btw). Voor dit bedrag kan uw bedrijf deelnemen met één team bestaande uit maximaal 8 personen. Zij worden aan het begin van de voetbaldag ontvangen met een lunch bestaande uit broodjes, koffie en thee. Ook wordt aan alle teams een heerlijke barbecue en drankjes aangeboden na afloop van het voetbaltoernooi.

Daarnaast zijn er mooie prijzen, is de complete toernooiverzorging inbegrepen en wordt uw deelname aan de Business Cup Rotterdam vereeuwigd met een professionele elftalfoto. Deze foto krijgt u, in de vorm van een canvas doek, binnen 2 weken na afloop van het toernooi opgestuurd.

Inschrijven
Meer informatie

Toernooireglement

Tijdens de Business Cup Rotterdam wordt 6 tegen 6 gespeeld. Teams dienen dan ook te bestaan uit vijf veldspelers, één keeper én minimaal één wisselspeler. Alle teams dienen namelijk uit minimaal zeven en maximaal tien spelers te bestaan.

Tijdens de Business Cup Rotterdam is het toernooireglement van toepassing op de deelname van alle teams. Inschrijven voor de Business Cup Rotterdam is om die reden alleen mogelijk via de website én onder de voorwaarden van het toernooireglement van de Business Cup Rotterdam. Doet uw bedrijf dus mee aan het toernooi? Dan betekent dit dat alle begeleiders én spelers van uw team instemmen met het toernooireglement.

Inschrijven
Toernooireglement

Bezoekers

Wilt u meer collega’s betrekken bij de deelname van uw bedrijf aan de Business Cup Rotterdam? Wilt u misschien uw relaties uitnodigen? Óf wilt u de Business Cup Rotterdam als toeschouwer bezoeken? Dan is dit uiteraard mogelijk.

Voor een bedrag van € 150,00 (exclusief btw) per persoon bent u, naast dat u als toeschouwer altijd het voetbaltoernooi kunt komen bekijken, ook nog eens welkom tijdens de afsluitende voetbaltalkshow. Deze vindt na afloop van het voetbaltoernooi plaats. Daarnaast kunt u deelnemen aan de barbecue na afloop van het toernooi en onbeperkt gebruik maken van de bar.

Tickets kopen
Meer informatie

Bent u erbij?

Bent u dus klaar voor een gezellige en sportieve dag in één van de leukste voetbalstadions van Nederland? Dan bent u bij de Business Cup Rotterdam aan het juiste adres. Schrijf u snel in en reserveer uw plekje.

De Business Cup Rotterdam biedt plek aan maximaal 16 teams en de inschrijvingen zijn geopend tot het voetbaltoernooi een volle bezetting kent.

Inschrijven
Meer informatie

NIEUWS