Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Bovenal kunnen wij deze ook betaalbaar houden voor grote(re) groepen voetballiefhebbers. Om die reden doen wij ons best om deze bedrijven, met name in aanloop naar onze voetbalevenementen, in het zonnetje te zetten. Vandaag is het de beurt aan Nederlof Fish, één van de bedrijven uit onze business club op wie wij al geruime tijd kunnen rekenen.

Nederlof Fish is al 40 jaar een begrip in de internationale visindustrie en in deze tijd uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van verse vis in de wereld. Vanuit hun vestigingen in Nederland, Italïe en Kroatië én in samenwerking met hun partners in Griekenland, Spanje, Amerika, Canada, Kroatië, Noorwegen, Kenya, Uganda en Tanzania verzorgen zij dagelijks de verwerking, verpakking en distributie van alle soorten vis.

Om kwaliteit te leveren stelt Nederlof Fish de hoogste eisen aan zichzelf. Voor hen betekent dit dat zij beschikken over specialistische kennis, jarenlange ervaring én investeren in innovatieve vismethoden en conserveringstechnieken om kwaliteit te kunnen blijven leveren. Daarnaast geloven zij dat je moet kunnen vertrouwen op partners en relaties die dezelfde mentaliteit hebben. Juist om die reden zijn wij bijzonder trots dat zij reeds enige jaren ons ondersteunen. Uiteraard zijn wij hen vooral ook dankbaar voor deze steun en hopen wij dat onze samenwerking nog vele jaren mag duren.

Wil jij in één minuut meer ontdekken over Nederlof Fish? Bekijk dan de onderstaande video die wij opnamen tijdens ons bezoek aan Nederlof Fish. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over Nederlof Fish? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

Nederlof Fish