Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Bovenal kunnen wij deze ook betaalbaar houden voor grote(re) groepen voetballiefhebbers. Om die reden doen wij ons best om deze bedrijven, met name in aanloop naar onze voetbalevenementen, in het zonnetje te zetten. Vandaag is het de beurt aan Fortiflex, een energiek detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van (tijdelijke) ICT professionals.

Fortiflex zorgt snel, zorgvuldig én tegen een scherp tarief voor professionele ondersteuning bij ICT projecten, migraties en beheerwerkzaamheden. Zij detacheren ICT professionals met een “can do” mentaliteit die resultaatgericht en snel handelen, maar bovenal open, direct en betrouwbaar zijn. Met een gespecialiseerde kennis op het gebied van onder andere Microsoft, WMware, Citrix en Cisco, voorzien zij hun opdrachtgevers van projectmanagers, interim managers en (organisatie) verandering managers.

We leven in een bijzondere tijd waarin in een korte tijd een flink aantal zaken veranderd zijn. Wij ervaren het dan ook als bijzonder dat Fortiflex, nadat zij vorig jaar reeds aansloten, onlangs besloot om ons ook in 2020 te blijven ondersteunen. Wij zijn hen dan ook ontzettend dankbaar voor deze steun en hopen dat de samenwerking nog vele jaren mag duren.

Ben jij op zoek naar meer informatie over Fortiflex? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

Fortiflex