Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Bovenal kunnen wij deze ook betaalbaar houden voor grote(re) groepen voetballiefhebbers. Om die reden doen wij ons best om deze bedrijven, met name in aanloop naar onze voetbalevenementen, in het zonnetje te zetten. Vandaag is het de beurt aan Biolab Research & Solutions, één van ons meest trouwe partners.

Biolab is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in water- lucht- en asbestonderzoek en het beheren en verbeteren van het binnenmilieu bij bedrijven en instellingen. Het kenmerkende van Biolab is dat zij niet alleen onderzoek verrichten, maar ook passende oplossingen bieden. De term research & solutions is dan ook standaard aan Biolabverbonden. Zij zijn opgericht in 2004 en hedendaags zetten zij zich met een team van circa 25 medewerkers in voor hun klanten.

Biolab sponsort verschillende maatschappelijke initiatieven. Dit doen zij omdat zij het belangrijk vinden om betrokken te blijven bij verschillende maatschappelijke uitdagingen. Wij zijn hen dan ook ontzettend dankbaar voor hun support, al helemaal in de bijzondere tijd waarin wij hedendaags leven. Samen gaan wij de komende tijd ons uiterste best doen om een grote groep jonge voetballiefhebbers een mooie voetbalzomer te bezorgen.

Ben jij op zoek naar meer informatie over Biolab Research & Solutions? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

Biolab