Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Bovenal kunnen wij deze ook betaalbaar houden voor grote(re) groepen voetballiefhebbers. Om die reden doen wij ons best om deze bedrijven, met name in aanloop naar onze voetbalevenementen, in het zonnetje te zetten. Vandaag is het de beurt aan R.A. de Graaf BV, één van de nieuwste versterkingen van onze business club.

R.A. de Graaf BV is een internationaal transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoer van temperatuurgevoelige goederen naar met name Frankrijk, Engeland en Duitsland. Zij beschikken over vakbekwame chauffeurs en kunnen hierdoor zorg dragen voor een correcte uitvoering. Zij vervoeren onder andere de meest kwetsbare goederen, zoals bijvoorbeeld groente, fruit, bloemen en/of planten, met de zorg en aandacht die hiervoor benodigd is. Mede dankzij hun jarenlange ervaring zijn zij specialist in hun vakgebied. Zij staan er dan ook om bekend met hun klanten mee te denken en dat zij hen voorzien van vakkundig advies.

We leven in een bijzondere tijd waarin in een korte tijd een flink aantal zaken veranderd zijn. Wij ervaren het dan ook als bijzonder dat R.A. de Graaf BV desondanks heeft besloten om aan te sluiten bij onze business club en hiermee NNF Sports te ondersteunen. Wij zijn hen dan ook ontzettend dankbaar voor deze steun en kijken ontzettend uit naar de samenwerking, waarvan wij uiteraard hopen dat deze nog vele jaren mag duren.

Ben jij op zoek naar meer informatie over R.A. de Graaf BV? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

R.A. de Graaf BV