Dankzij de overweldigende steun van de bedrijven uit onze business club kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Bovenal kunnen wij deze ook betaalbaar houden voor grote(re) groepen voetballiefhebbers. Om die reden doen wij ons best om deze bedrijven, met name in aanloop naar onze voetbalevenementen, in het zonnetje te zetten. Vandaag is het de beurt aan Delta Cycling Rotterdam, één van de meest sportieve bedrijven uit onze business club.

Delta Cycling Rotterdam is dé professionele wielerploeg van Rotterdam, maar tegelijkertijd ook veel meer dan alleen een wielerploeg. Deze sociale onderneming heeft namelijk van het groeien van het fietsen in het algemeen en de mobiliteit, vitaliteit en veiligheid van Rotterdam en Rotterdammers hun missie gemaakt. Zij geloven in de fiets als middel voor vooruitgang en dat samen bewegen tot bestendige groei leidt. Zij helpen dan ook burgers en bedrijven om in beweging te blijven én samen te groeien. Hiervoor zetten zij de fiets in als verbindende schakel.

We leven in een bijzondere tijd waarin in een korte tijd een flink aantal zaken veranderd zijn. Echter is de steun van Delta Cycling Rotterdam aan NNF Sports gelukkig onveranderd gebleven. Wij zijn hen dan ook ontzettend dankbaar voor deze onvoorwaardelijke steun en kijken ernaar uit om óók de komende jaren samen bij te dragen aan een sportief Rotterdam om trots op te zijn.

Ben jij op zoek naar meer informatie over Delta Cycling Rotterdam? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

Delta Cycling Rotterdam