Wij zijn ontzettend blij dat de versoepelingen ons ruimte bieden om ook dit jaar onze Summer Camps te verzorgen. Desondanks blijven wij graag waakzaam tijdens onze voetbalkampen. Daarom hanteren wij tijdens de Summer Camps nog steeds een aantal vaste basisregels. Hieronder vinden alle ouders, verzorgers, coaches of enigszins andere betrokken dan ook een opsomming van de basisregels zoals wij deze hanteren tijdens onze voetbalkampen.

Laatste update: 10 juli 2021, 10:00 uur

  • Wij rekenen om te beginnen op het gezond verstand van de ouders, verzorgd en/of familieleden. Heeft uw kind of een ander gezinslid klachten? Blijf dan aub thuis. Ook adviseren wij personen met klachten om zich te gaan laten testen.
  • Tijdens de Summer Camps hanteren wij, buiten het sporten om de 1,5 meter regel. Dit betekent dat alle personen vanaf 18 jaar nadrukkelijk wordt verzocht om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De enige uitzondering hierop geldt voor de coaches. Zij hoeven, mits dit niet haalbaar is, geen 1,5 meter afstand te houden tot de deelnemende kinderen. Wij stimuleren hen echter wel om dit zoveel mogelijk te doen.
  •  Wij kiezen voor het indelen van de voetbalvelden voor een indeling waarbij het mogelijk is voor iedereen om de 1,5 meter regel na te leven.
  • Wij dragen tijdens de Summer Camps zorg voor de aanwezigheid van een gekwalificeerde EHBO’er en/of fysiotherapeut om eventuele onvoorziene omstandigheden op te kunnen vangen.
  • Alle coaches en vrijwilligers worden van tevoren meermaals geïnstrueerd over het COVID-19 protocol. Ook wordt tijdens de Summer Camps toegezien op een correcte uitvoering van dit protocol. Verder delen wij uiteraard met z’n allen een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het COVID-19 protocol.

Als laatst benadrukken wij graag dat het COVID-19 protocol een levend document is. Het protocol wordt, indien nodig, dan ook aangepast aan mogelijke aanpassingen die nog volgen. Wij nodigen iedereen dan ook uit om het protocol regelmatig in de gaten te houden. Mocht u naar aanleiding van dit protocol vragen hebben? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen