Wij kunnen al enige jaren rekenen op de steun van een overweldigende groep bedrijven. Mede dankzij deze bedrijven kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli staat alweer het laatste voetbalevenement van deze zomer op de agenda, namelijk het Summer Camp Rotterdam bij Excelsior Rotterdam. In aanloop hiernaartoe zetten wij een aantal bedrijven extra in het zonnetje. Wij zijn hen namelijk erg dankbaar voor hun support. Vandaag is het de beurt aan de A. de Jong Groep.

De A. de Jong Groep bestaat uit vijf werkmaatschappijen die zijn gespecialiseerd in twee productgroepen, namelijk gebouwgebonden klimaatinstallaties voor een comfortabel werk-/leefklimaat en industriële brandersystemen voor verbrandingsgerelateerde vraagstukken. Omdat milieu- en energietechnologie nauw samen hangen met duurzaamheid, is de missie van de A. de Jong Groep om met behulp van de ontwikkeling en inzet van veilige, schone en efficiënte toepassingen van klimaat-, energie- en brandersystemen duurzaam om te gaan met onze leefomgeving. De producten dragen dan ook zoveel mogelijk bij aan het verlagen van het energieverbruik en emissies en het behalen van een zo hoog mogelijk rendement op het hoogste niveau van dienstverlening.

Wij zijn bijzonder trots op de samenwerking met de A. de Jong Groep en hen bovenal ontzettend dankbaar voor wat zij de afgelopen jaren allemaal voor ons hebben gedaan. Wil jij in één minuut meer ontdekken over de A. de Jong Groep? Bekijk dan de onderstaande video die wij opnamen tijdens ons bezoek aan de A. de Jong Groep. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over de A. de Jong Groep? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

A. de Jong Groep