Wij kunnen al enige jaren rekenen op de steun van een overweldigende groep bedrijven. Mede dankzij deze bedrijven kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli staat alweer het laatste voetbalevenement van deze zomer op de agenda, namelijk het Summer Camp Rotterdam bij Excelsior Rotterdam. In aanloop hiernaartoe zetten wij een aantal bedrijven extra in het zonnetje. Wij zijn hen namelijk erg dankbaar voor hun support. Vandaag is het de beurt aan De Emmery Groep.

De Emmery Groep is een gastvrij familiebedrijf wat in de afgelopen 40 jaar is uitgegroeid tot een betrouwbare en gespecialiseerde organisatie met vijf bedrijfsonderdelen. Elk bedrijfsonderdeel van de Emmery Groep heeft zijn eigen specialisme, met glas als centraal uitgangspunt. Hierdoor zorgt de Emmery Groep altijd voor een snelle oplossing, hoe bijzonder, afwijkend of moeilijk de vraag ook is.  Daarnaast staat persoonlijke aandacht altijd voorop en zorgt dit ervoor dat iedereen een welkom gevoel krijgt bij dit prachtige familiebedrijf.

Wij zijn bijzonder trots op de samenwerking met De Emmery Groep en hen bovenal ontzettend dankbaar voor wat zij de afgelopen jaren allemaal voor ons hebben gedaan. Wil jij in één minuut meer ontdekken over De Emmery Groep? Bekijk dan de onderstaande video die wij opnamen tijdens ons bezoek aan De Emmery Groep. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over De De Emmery Groep? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

De Emmery Groep