Wij kunnen al enige jaren rekenen op de steun van een overweldigende groep bedrijven. Mede dankzij deze bedrijven kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli staat alweer het laatste voetbalevenement van deze zomer op de agenda, namelijk het Summer Camp Rotterdam bij Excelsior Rotterdam. In aanloop hiernaartoe zetten wij een aantal bedrijven extra in het zonnetje. Wij zijn hen namelijk erg dankbaar voor hun support. Vandaag is het de beurt aan De Autofinancier.

De Autofinancier is al jaren het vertrouwde adres voor alles wat met het financieren en verzekeren van auto’s te maken heeft. Zij maken het verschil voor hun klanten omdat zij verstand van geld, maar ook een goed gevoel voor auto’s hebben. Daarnaast werken zij samen met honderden autobedrijven in Nederland en kennen zij alle kredietmaatschappijen en hun voorwaarden. De Autofinancier heeft dan ook de beschikking over een ervaren en specialistisch team dat iedere dag met gedrevenheid de beste producten en oplossingen zoekt voor hun klanten. Samen met de klanten gaan zij op zoek naar de oplossing die het beste bij hen past. In 2019 lanceerde De Autofinancier een nieuwe website, namelijk Occasionvoorraad.nl. Hier plaatsen de autobedrijven, die aangesloten zijn bij De Autofinancier, hun auto’s én kunnen consumenten op een transparante wijze hun maandbedrag berekenen.

Wij zijn bijzonder trots op de samenwerking met De Autofinancier en hen bovenal ontzettend dankbaar voor wat zij de afgelopen jaren allemaal voor ons hebben gedaan. Wil jij in één minuut meer ontdekken over De Autofinancier? Bekijk dan de onderstaande video die wij opnamen tijdens ons bezoek aan De Autofinancier. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over De Autofinancier? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

Occasionvoorraad.nl
De Autofinancier