Wij kunnen al enige jaren rekenen op de steun van een overweldigende groep bedrijven. Mede dankzij deze bedrijven kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli staat alweer het laatste voetbalevenement van deze zomer op de agenda, namelijk het Summer Camp Rotterdam bij Excelsior Rotterdam. In aanloop hiernaartoe zetten wij een aantal bedrijven extra in het zonnetje. Wij zijn hen namelijk erg dankbaar voor hun support. Vandaag is het de beurt aan ARBO Rotterdam.

ARBO Rotterdam is een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van veiligheid (Arbo), kwaliteit en milieu. Zij adviseren een grote hoeveelheid bedrijven over alle veiligheids-, milieu- en kwaliteitskwesties binnen hun organisatie en hebben de beschikking over een breed scala aan opleidingen. Deze verzorgen zij al geruime tijd naar volle tevredenheid voor het personeel uit hun klantenbestand.

ARBO Rotterdam staat erom bekend midden in de samenleving te staan en heeft een actief sponsorbeleid. Zo zijn zij al jarenlang trouwe supporter én official sponsor van Sparta Rotterdam en Excelsior Rotterdam. Ook ondersteunen zij vele andere initiatieven die passen bij hun organisatie en identiteit. Om die reden zijn wij dan ook bijzonder trots dat wij met NNF Sports op hun steun mogen rekenen.

Wil jij in één minuut meer ontdekken over ARBO Rotterdam? Bekijk dan de onderstaande video die wij opnamen tijdens ons bezoek aan ARBO Rotterdam. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie over ARBO Rotterdam? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

ARBO ROTTERDAM