Wij kunnen al enige jaren rekenen op de steun van een overweldigende groep bedrijven. Mede dankzij deze bedrijven kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli staat alweer het laatste voetbalevenement van deze zomer op de agenda, namelijk het Summer Camp Rotterdam bij Excelsior Rotterdam. In aanloop hiernaartoe zetten wij een aantal bedrijven extra in het zonnetje. Wij zijn hen namelijk erg dankbaar voor hun support. Vandaag is het de beurt aan de Hoogerwerf for Office.

Hoogerwerf for Office gelooft dat de werkplek een plek van inspiratie is. Hoogerwerf for Office helpt hun klanten dan ook bij het inrichten van een efficiënte werkomgeving waar het prettig werken is. Zij praten hun klanten bij over de nieuwste ontwikkelingen en trends én zijn dan de experts op het gebied van kantoorartikelen, documentsystemen en kantoorinrichting. De formule van Hoogerwerf for Office is al sinds 1965 onderscheidend. Zo zijn zij vooruitstrevend in hun adviezen, ontwerpen en oplossingen én bieden zij plezier en inspiratie aan hun klanten.

Natuurlijk zijn wij ontzettend blij dat wij kunnen rekenen op de support van Hoogerwerf for Office. Bovenal zijn wij ook trots op de samenwerking met dit mooie bedrijf en hen erg dankbaar voor wat zij de afgelopen jaren allemaal voor ons hebben gedaan. Ben jij op zoek naar meer informatie over Hoogerwerf for Office? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.
HOOGERWERF FOR OFFICE