Wij kunnen al enige jaren rekenen op de steun van een overweldigende groep bedrijven. Mede dankzij deze bedrijven kunnen wij jaarlijks onze voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis organiseren. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli staat alweer het laatste voetbalevenement van deze zomer op de agenda, namelijk het Summer Camp Rotterdam bij Excelsior Rotterdam. In aanloop hiernaartoe zetten wij een aantal bedrijven extra in het zonnetje. Wij zijn hen namelijk erg dankbaar voor hun support. Vandaag is het de beurt aan de J. van Dommelen Elektrotechniek, een écht Rotterdams familiebedrijf.

Zeggen wat je doet én doen wat je zegt. Rotterdamser dan dat kan het eigenlijk niet. Dit motto past dan ook perfect bij J. van Dommelen Elektrotechniek. Het bedrijf werd in 1957 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die zich onderscheidt door kwaliteit en betrouwbaarheid. J. van Dommelen Elektrotechniek is een nuchter bedrijf dat totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek, telematica en beveiliging biedt. Daarnaast zijn zij bovenal loyaal aan hun klanten, partners én medewerkers. Persoonlijke aandacht heeft dan ook altijd hun hoogste prioriteit.

J. van Dommelen Elektrotechniek gelooft in de kracht van samenwerken, delen en verbinden. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat zij ervoor hebben gekozen om met ons samen te werken. Bovenal zijn wij ook trots op de samenwerking met dit mooie bedrijf en hen erg dankbaar voor wat zij de afgelopen jaren allemaal voor ons hebben gedaan. Ben jij op zoek naar meer informatie over J. van Dommelen Elektrotechniek? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

J. van Dommelen Elektrotechniek