Een aantal weken geleden informeerde wij jullie over dat wij onze Summer Camps door wilden laten gaan. Dit wilden wij alleen doen als dit op een verantwoordelijke en veilige manier kon. Wij werden dan ook erg blij van het nieuws dat sporten voor kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding én in de buitenlucht is toegestaan. Als dit de komende tijd ook zo blijft, dan gaan wij er met de Summer Camps een toffe sportzomer van maken.

Zoals het er nu uitziet gaan de Summer Camps dus nog steeds door. Wat voor ons de doorslag heeft gegeven is dat er geen maximale groepsgrootte is voor kinderen tot en met 12 jaar. Omdat wij over het algemeen op een flink aantal aanwezige kinderen kunnen rekenen, was het voor ons belangrijk dat er geen beperking in de aantallen was. Ook het bericht dat kinderen zoveel mogelijk de kans moeten krijgen om te sporten op sportaccommodaties, óók als zij geen lid zijn van een vereniging, heeft ons een positieve boost gegeven.

Een verantwoordelijke (sport)omgeving
Wij beseffen ons welke verantwoordelijkheid om de hoek komt kijken bij het door laten gaan van de Summer Camps. Hier gaan wij ons de komende weken goed op voorbereiden. Dit doen wij vanuit het protocol verantwoord sporten kinderen en jeugd van de NOC*NSF. Ook zullen wij het niet nalaten om alle nog komende ontwikkelingen en maatregelen mee te nemen. Vervolgens zullen wij alle ouders en verzorgers uiterlijk 30 juni informeren over alle maatregelen die wij gaan treffen voor een veilige, verantwoordelijke, maar bovenal gezonde (sport)omgeving. Op deze manier kan iedereen weloverwogen ervoor kiezen om wel of niet mee te doen.

Teruggave van het inschrijfgeld
Annuleren van de inschrijving is dit jaar mogelijk tot uiterlijk 12 juli 2020. Wij zorgen ervoor dat alle veiligheidsmaatregelen dus ruim voor deze datum gedeeld worden. Kies jij ervoor om je inschrijving te annuleren? Dan krijg jij de mogelijkheid om een plekje te reserveren voor de Summer Camps van 2021. Ook is het uiteraard mogelijk om je geld terug te vragen óf om dit te doneren aan een goed doel.

Wij kijken ernaar uit om er ook dit jaar weer twee fantastische Summer Camps van te maken. Wij zijn ons ervan bewust dat wij hier dit jaar nóg harder voor zullen moeten werken, maar gelukkig weten wij inmiddels wel waarvoor wij het doen. Zonder jullie is dit voetbalfeest natuurlijk niet compleet. Heb jij je dus nog niet ingeschreven? Klink dan op één van de onderstaande buttons en schrijf je in voor de Summer Camps in Lekkerkerk en/of Rotterdam

Summer Camp Rotterdam
Summer Camp Lekkerkerk