We leven momenteel in onzekere tijden waarin veel van iedereen wordt gevraagd. De getroffen maatregelen hebben veel invloed op ons dagelijks leven. De afgelopen tijd hebben wij dan ook bewust even pas op de plaats gemaakt en de ontwikkelingen afgewacht. Tegelijkertijd mag het duidelijk zijn dat deze corona crisis invloed heeft op de uitvoering van onze activiteiten. Via dit bericht willen wij jullie dan ook even op de hoogte brengen van hoe wij er per evenement momenteel voor staan met NNF Sports.

Welke evenementen gaan niet meer door?
In maart besloot het kabinet alle evenementen, waarbij meer dan honderd personen betrokken zijn, in heel Nederland af te lassen. Hierdoor was het niet meer mogelijk om de 1e editie van de Goede Doelen Cup en de 6e editie van NNF Cup te organiseren. Ondanks dat wij hier natuurlijk ontzettend van baalden, staat dit gevoel helemaal niet in verhouding met de huidige situatie in de wereld. Met de afgelastingen hebben wij dan ook meer dan vrede en wij hopen volgend jaar, in goede gezondheid, deze evenementen weer een vervolg te geven

Hoe staan we ervoor met de Summer Camps?
Voor de Summer Camps in Lekkerkerk en Rotterdam hebben wij nog geen beslissing genomen, simpelweg omdat dit nog niet hoeft en wij nog steeds hopen dat deze gewoon door kunnen gaan. Om die reden was het gisteren goed om te horen dat kinderen tot twaalf jaar met elkaar mogen sporten zonder dat ze daarbij 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden.

Ondanks dat wij voornemens zijn om, mits dit verantwoordelijk is, om de Summer Camps door te laten gaan, zijn wij ons ervan bewust dat hier meerdere vraagstukken bij komen kijken. Mocht het dus door gaan? Dan kunnen jullie erop rekenen dat wij hier doordacht mee omgaan. De voorzieningen, die wij tegen die tijd zullen treffen, zullen wij vanzelfsprekend ruim van tevoren delen. Op deze manier kan iedereen weloverwogen ervoor kiezen om wel of niet mee te doen.

Wat als de Summer Camps niet doorgaan?
Dan is het alvast goed om te weten dat iedereen, die zich ingeschreven heeft, de mogelijkheid krijgt om direct een plekje te reserveren voor de Summer Camps van 2021. Ook is het mogelijk om je geld terug te vragen óf om te doneren. Wij streven na om iedereen, wanneer er dus ook meer duidelijk is over wat wel of niet mogelijk is, hierover eind mei te informeren. Tot die vragen wij jullie om nog even geduld te hebben.

Ondanks dat het een surrealistische tijd is, proberen wij positief te blijven en wij hopen dat jullie hetzelfde doen. Wij beseffen ons dat niet altijd even makkelijk is, maar desondanks willen wij jullie uitdagen om te blijven genieten van de liefde die er om je heen is en de positieve mensen en ontwikkelingen die er nog steeds zijn. Om misschien toch een glimlach op jullie gezicht te toveren, hebben wij hieronder nog even de sfeerverslagen van de Summer Camps van vorig jaar toegevoegd. Verder wensen wij jullie allemaal, namens iedereen bij NNF Sports, veel sterkte, positiviteit en bovenal gezondheid toe.