Van vrijdag 17 t/m zondag 19 juli organiseren wij het Summer Camp Lekkerkerk bij v.v. Lekkerkerk. Tijdens dit driedaagse voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, trappen wij op vrijdagmiddag af met een toffe circuittraining. Vervolgens staan de gehele zaterdag en zondag volledig in het teken van toernooivoetbal. Ook zijn er leuke voetbalcompetities waar de kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen.

Het Summer Camp Lekkerkerk is een écht voetbalfeest. Zo doen wij elke dag meer dan ons uiterste best om alle kinderen in het zonnetje te zetten. Dit doen wij bijvoorbeeld met onze foto- en videograven die foto’s maken van de kinderen én hen interviewen. Ook organiseren wij op vrijdag een feestelijke openingsceremonie én sluiten wij alle toernooidagen feestelijk af. Tijdens deze dagelijkse prijsuitreiking maken we bekend welke teams en spelers er in de prijzen zijn gevallen.

In 2020 organiseren wij, alweer voor het 3e jaar op rij, het Summer Camp Lekkerkerk in samenwerking met v.v. Lekkerkerk. Hierdoor hebben wij ook dit jaar weer de beschikking over meerdere uitstekende kunstgrasvelden en zijn ook alle andere voorzieningen op en top geregeld. Alle voorwaarden zijn dus weer aanwezig voor een geweldig voetbalfeest en wij zijn bijzonder trots dat wij ook dit jaar weer mogen samenwerken met v.v. Lekkerkerk.

Deelname aan het Summer Camp Lekkerkerk kost, mede dankzij onze fantastische businessclub, slechts € 59,99 (inclusief servicekosten) .Hiervoor doe jij dus mee aan onze circuittraining, speel je twee dagen volop toernooivoetbal en kan je prijzen winnen met leuke voetbalcompetities. Daarnaast krijg jij tijdens elke toernooidag een uitgebreide lunch, water en gezonde fruitsnacks. Oók ontvang jij een volledig NNF Sports voetbaltenue die je na afloop van het voetbalkamp natuurlijk mag houden. Wil jij dus samen met je (nieuwe) vriendjes een onvergetelijk voetbalkamp meemaken in de zomervakantie? Schrijf je dan in voor het Summer Camp Lekkerkerk en zorg dat jij erbij bent. Samen met jou gaan wij er namelijk een fantastisch voetbalavontuur van maken.

Schrijf je in