Op zaterdag 20 juni organiseren wij de 6e editie van de NNF Cup, het grootste 7×7 voetbaltoernooi van de regio Rijnmond. Ook dit jaar verwachten wij weer een sterk deelnemersveld met spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal en het betaalde voetbal. De NNF Cup laat zich dan ook jaarlijks kenmerken door een uitstekend voetbalniveau. Heb jij dus het beste vriendenteam? Schrijf je dan snel in voor de NNF Cup.

Ondanks dat wij een zo sterk mogelijk deelnemersveld nastreven, is iedereen uiteraard van harte welkom om zich in te schrijven en mee te strijden om de titel van het beste vriendenteam. Tijdens de NNF Cup gaan presteren, plezier, respect en fair play namelijk altijd hand-in-hand. Verder zijn er ook dit jaar de nodige prijzen te verdelen. Zo wordt er gestreden om de felbegeerde NNF Cup én de hoofdprijs van 500 euro. Ook ontvangt de winnaar een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Cup. Daarnaast zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (200 euro), de winnaar van de kleine finale (100 euro), de beste speler, de beste keeper én de topscoorder. Daarnaast zijn er prijzen voor de beste scheidsrechter en de sportiefste ploeg. Omdat wij tijdens de NNF Cup veel waarde hechten aan fair play, ontvangt de winnaar van de sportiviteitsprijs óók een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Cup.

In 2020 wordt de NNF Cup georganiseerd in samenwerking met voetbalvereniging Capelle op Sportpark ’t Slot in Capelle aan den IJssel. Hier hebben wij de beschikking over meerdere uitstekende (kunst)grasvelden en zijn ook alle andere voorzieningen op en top geregeld. Wij zijn dan ook erg blij met de samenwerking met v.v. Capelle en kijken er nu al naar uit om er samen met hen een fantastisch voetbalfeest van te maken.

Schrijf je in

Heb jij dus het beste vriendenteam? Schrijf je dan vandaag nog in voor de NNF Cup. Het inschrijfgeld bedraagt € 107,00 (inclusief servicekosten).  Voor dit bedrag kan één team, bestaande uit maximaal twaalf spelers, deelnemen aan de NNF Cup. Ook ontvangt dit team een uitgebreid, gezond en verantwoord lunchpakket met lekkere broodjes, fruit én drinken voor alle spelers. Reserveer dus snel je plekje en zorg dat jij erbij bent.