Op vrijdag 22 mei 2020 organiseren wij de Goede Doelen Cup, hét voetbaltoernooi waar maatschappelijk betrokken bedrijven gaan scoren voor het goede doel. Met hun deelname aan de Goede Doelen Cup strijden zij dus niet alleen om de toernooiwinst, maar zetten zij zich vooral in voor het goede doel. Dit doen zij in het Van Donge & De Roo Stadion, de thuisbasis van Excelsior Rotterdam. Kunnen wij ook op jouw aanwezigheid rekenen?

Inschrijven

Voor welke goede doelen scoren wij?
Met de Goede Doelen Cup zetten wij ons in 2020 in voor Stichting Taai en Stichting Droomdag. Hiermee hebben wij twee prachtige goede doelen gevonden voor wie wij ons uiterste best gaan doen om een fantastisch bedrag bij elkaar te voetballen. De komende weken stellen wij deze goede doelen, en het fantastische werk dat zij verrichten, aan jullie voor. Ook zijn zij natuurlijk aanwezig tijdens de Goede Doelen Cup.

Hoe scoren wij voor het goede doel?
Tijdens de Goede Doelen Cup gaan bedrijven scoren voor het goede doel. Zij nemen het in een gezellige en vriendschappelijke voetbalsfeer tegen elkaar op en zetten zich hiermee automatisch in voor het goede doel. Zo wordt een deel van het inschrijfgeld gedoneerd aan het goede doel én krijgen zij de mogelijkheid om extra bij te dragen, bijvoorbeeld per gescoord doelpunt óf door een vooraf bepaald bedrag te doneren. Ook bieden wij met onze deelnemerspakketten een aantal extra mogelijkheden om bij te dragen aan het goede doel. De hieruit verkregen inkomsten worden namelijk ook geschonken aan het goede doel.

Waar scoren wij voor het goede doel?
De Goede Doelen Cup wordt georganiseerd in het Van Donge & De Roo Stadion én op het terrein van Excelsior Rotterdam. Het voetbaltoernooi wordt afgetrapt om 12:00 uur met een (korte) openingsceremonie en duurt vervolgens van 13:00 tot 16:30 uur. Na afloop van het voetbaltoernooi genieten alle teams van een uitgebreid barbecue- en drankenbuffet en wordt het voetbalprogramma afgesloten. Hier worden zowel de prijswinnaars als het totaal opgehaalde bedrag voor de goede doelen bekend gemaakt. Uiteraard is er hierna nog volop gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje tijdens een sfeervolle derde helft.

Heb jij dus ook zin in een sociale en sportieve voetbaldag in één van de leukste voetbalstadions van Nederland? Schrijf je dan vandaag nog in voor hét maatschappelijke voetbaltoernooi van Rotterdam. Deelname aan de Goede Doelen Cup kost € 1097,00 (exclusief btw). Voor dit bedrag neemt jouw bedrijf met één team, bestaande uit maximaal 8 personen, deel aan de Goede Doelen Cup. Ook wordt de catering voor je team volledig verzorgd.

Inschrijven