Wil jij als eerste weten wanneer de inschrijvingen voor het Summer Camp Lekkerkerk in 2020 open gaan? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Jij ontvangt van ons dan een e-mail wanneer het mogelijk is om je in te schrijven. Goed om te weten is dat wij verwachten de inschrijvingen volgend jaar in februari te openen. Ook word jij natuurlijk op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom NNF Sports.

Houdt mij op de hoogte

Het Summer Camp Lekkerkerk is een driedaags voetbalkamp, voor jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Het voetbalkamp wordt afgetrapt op vrijdagmiddag met een toffe circuittraining. Na afloop van deze training organiseren wij een feestelijke openingsceremonie die in het teken staat van elkaar (nog) beter leren kennen. Vervolgens staan de gehele zaterdag en zondag volledig in het teken van toernooivoetbal. Op beide dagen ontdekken de kinderen aan het begin van de dag bij welke andere kinderen zij in het team zitten. Samen nemen zij het op tegen andere teams en strijden zij , samen met onze enthousiaste coaches, om de toernooiwinst. Ook zijn er leuke voetbalcompetities waar de deelnemende kinderen elke dag mooie prijzen mee kunnen winnen.

Wil jij dus op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws rondom het Summer Camp Lekkerkerk. Meld je dan aan voor onze mailinglist. Ben je nu al op zoek naar meer informatie? Dan kan jij natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. 

Houdt mij op de hoogte