Wil jij als eerste weten wanneer de inschrijvingen voor de NNF Challenge Sports Cup 2020 open gaan? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Jij ontvangt van ons dan een e-mail wanneer het mogelijk is om je in te schrijven. Goed om te weten is dat wij verwachten de inschrijvingen volgend jaar in februari te openen. Ook word jij natuurlijk op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom NNF Sports

Houdt mij op de hoogte

De NNF Challenge Sports Cup is hét voetbalfestival van Rotterdam en omstreken voor mannen en vrouwen. Het voetbaltoernooi kenmerkt zich jaarlijks door een een sterk deelnemersveld met spelers en speelsters uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal én het betaalde voetbal. Tegelijkertijd is iedereen vrij om zijn of haar (vrienden)team in te schrijven. Tijdens de NNF Challenge Sports Cup gaan presteren, plezier, respect en fair play namelijk hand-in-hand. Verder is jaarlijks, naast het voetbaltoernooi, nog veel meer te beleven tijdens de NNF Challenge Sports Cup. Zo staan er meerdere Dj’s achter de draaitafels, is de catering uitstekend verzorgd en wordt er aan de kinderen gedacht. Zo zijn er elk jaar meerdere springkussens en delen wij gratis suikerspinnen en popcorn uit aan de kinderen. Op deze manier proberen wij er elk jaar weer een écht voetbalfeest van te maken.

Wil jij dus op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws rondom de 6e editie van de NNF Challenge Sports Cup. Meld je dan aan voor onze mailinglist. Ben je nu al op zoek naar meer informatie? Dan kan jij natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. 

Houdt mij op de hoogte