Dankzij de fantastische support van de bedrijven uit onze business club kunnen wij jaarlijks voetbalevenementen organiseren die mensen bij elkaar brengen. Om die reden vinden wij het belangrijk om deze mooie bedrijven regelmatig aan jullie te presenteren. Via deze video stellen wij jullie dan ook graag voor aan De Autofinancier.

In de video laten wij jullie graag kennis maken met De Autofinancier, al jaren hét vertrouwde adres voor alles wat met het financieren en verzekeren van auto’s te maken heeft. Zij maken het verschil voor hun klanten omdat zij verstand van geld, maar ook een goed gevoel voor auto’s hebben. Daarnaast werken zij samen met honderden autobedrijven in Nederland en kennen zij alle kredietmaatschappijen en hun voorwaarden.

In 2019 lanceerde De Autofinancier een nieuwe website, namelijk Occasionvoorraad.nl. Hier plaatsen de autobedrijven, die aangesloten zijn bij De Autofinancier, hun auto’s én kunnen consumenten op een transparante wijze hun maandbedrag berekenen. Hiermee spelen zij in op de groeiende behoefte van hun klanten om online bediend te worden. Op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op één van hun websites .

Occasionvoorraad.nl
De Autofinancier

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die het leuk, maar vooral ook waardevol, vinden om aan te sluiten bij onze business club. In deze samenwerking zijn wij altijd proactief op zoek naar hoe wij een mooie wisselwerking kunnen realiseren. Bent u dus nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wat wij vóór elkaar kunnen betekenen? Neemt u dan zeker even een kijkje op onze Business Club pagina óf neem contact met ons op.

Meer informatie