In juli organiseren wij onze jaarlijkse Summer Camps van vrijdag 16 juli tot en met zondag 18 juli in Lekkerkerk, vrijdag 23 juli tot en met zondag 25 juli in Rotterdam-Kralingen en op vrijdag 30 juli, zaterdag 31 juli en zondag 01 augustus in Rotterdam-Charlois. Om van deze Summer Camps een doorslaand succes te maken, zijn wij ook dit jaar op zoek naar een flink aantal vrijwillige coaches. Vind jij het dus leuk om met kinderen te werken. En lijkt het jou leuk om ons een handje te helpen? Meld je dan aan als Coach voor onze Summer Camps.

Wat ga jij doen?
Als coach ben jij tijdens de Summer Camps de enthousiaste begeleider van een leuke groep kinderen. Op vrijdagmiddag doorloop jij met hen een circuittraining. En stimuleer jij hen om dit zo goed mogelijk te doen. Op zaterdag en zondag spelen wij volop toernooivoetbal. Op deze dagen doe jij met jouw team mee aan het voetbaltoernooi en allerlei leuke voetbalcompetities. Jij stimuleert hen de gehele dag om samen te werken en om als team goede prestaties te behalen. Om dit voor elkaar te krijgen coach jij de kinderen zowel wanneer het mee als tegen zit. Jij bent dan ook een échte enthousiasteling die het leuk vindt om te werken met kinderen. En natuurlijk ben jij positief ingesteld.

Wat krijg jij van ons?
Om te beginnen maken wij er samen met jou en de kinderen een geweldig voetbalfeest van. Maar ook bedanken wij je graag voor je inzet. Daarom bieden wij jou op elke toernooidag een verfrissend ontbijt aan. Ook zorgen wij voor een gezonde lunch. Verder ontvang jij van ons een kledingpakket. Na afloop mag jij, afhankelijk van jouw aanwezigheid, diverse kledingitems houden. Help jij als coach alle drie de dagen mee? Dan krijg jij van ons een extra presentje. Help jij ons mee tijdens meerdere Summer Camps? Dan hebben wij zelfs een speciale verrassing voor je in petto.

Ben jij erbij als coach tijdens één, of misschien zelfs meerdere Summer Camps. Meld je dan vandaag nog aan via onderstaande button. Wij nemen vervolgens in juli contact met je op om jouw rol als coach tijdens de Summer Camps persoonlijk en uitgebreid te bespreken.

Meld je aan als Coach