In juli organiseren wij onze jaarlijkse Summer Camps, namelijk van vrijdag 19 juli tot en met zondag 21 juli in Lekkerkerk en van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli in Rotterdam. Om van deze Summer Camps een doorslaand succes te maken, zijn wij op zoek naar de laatste paar (vrijwillige) coaches die ons tijdens de voetbalkampen willen ondersteunen. Vind jij het dus leuk om met kinderen te werken én lijkt het jou leuk om ons een handje te helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor onze Summer Camps.

Wat ga jij doen?
Als coach ben jij tijdens de Summer Camps de enthousiaste begeleider van een leuke groep kinderen. Op vrijdagmiddag houdt dit in dat jij samen met de kinderen een leuke circuittraining doorloopt en hen stimuleert om dit zo goed mogelijk te doen. Op zaterdag en zondag heeft het programma een andere insteek. Op deze dagen krijg jij aan het begin van de dag een team aangewezen en ga jij met dit team meedoen aan het voetbaltoernooi én allerlei leuke voetbalcompetities. Jij stimuleert hen dan ook de gehele dag om samen te werken en als team goede prestaties te behalen. Om dit voor elkaar te krijgen coach jij de kinderen zowel wanneer het mee als wanneer het tegen zit. Jij bent dan ook échte enthousiasteling die het leuk vindt om te werken met kinderen en positief ingesteld is.

Wat krijg jij van ons?
Natuurlijk vinden wij het bovenal ontzettend belangrijk dat de kinderen, mede dankzij jou, een fantastisch voetbalfeest meemaken. Tegelijkertijd vinden wij het ook belangrijk om jouw inzet te belonen. Om die reden krijg jij van ons aan het begin van elke dag een ontbijt van ons aangeboden én verzorgen wij elke dag een lunch. Daarnaast ontvang jij van ons een kledingpakket van NNF Sports (shirt, regenjack) en deze items mag jij na afloop houden. Help jij mee als coach tijdens alle drie de dagen van een Summer Camp? Dan krijg jij ook nog eens een prachtige snapback van NNF Sports. Help jij daarnaast meer dan 5 dagen mee? Dan krijg jij van ons ook nog eens het officiële trainingspak van NNF Sports. De juiste inzet wordt bij ons dus altijd beloond.

Wil jij ons dus helpen als coach tijdens één of meerdere Summer Camps. Meld je dan vandaag nog aan via onderstaande button. Wij nemen dan binnen uiterlijk twee (werk)dagen contact met je op om jouw rol als coach tijdens de Summer Camps verder te bespreken.

Meld je aan als Coach