Van vrijdag 19 juli tot en met zondag 21 juli is het tijd voor het Summer Camp in Lekkerkerk. Om van dit Summer Camp een doorslaand succes te maken, zijn wij op zoek naar de laatste paar (vrijwillige) coaches die ons tijdens het voetbalkamp willen ondersteunen. Vind jij het dus leuk om met kinderen te werken én wil jij ons een handje helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Summer Camp in Lekkerkerk

Wat ga jij doen?
Als coach ben jij tijdens het Summer Camp in Lekkerkerk de enthousiaste begeleider van een leuke groep kinderen. Op vrijdagmiddag 19 juli houdt dit in dat jij samen met de kinderen een leuke circuittraining doorloopt en hen stimuleert om dit zo goed mogelijk te doen. Op zaterdag 20 en zondag 21 juli heeft het programma een andere insteek. Op deze dagen krijg jij aan het begin van de dag een team aangewezen en ga jij met dit team meedoen aan het voetbaltoernooi. Jij stimuleert hen dan ook de gehele dag om samen te werken en als team goede prestaties te behalen. Om dit voor elkaar te krijgen coach jij de kinderen zowel wanneer het mee als wanneer het tegen zit. Jij bent dan ook échte enthousiasteling die het leuk vindt om te werken met kinderen en positief ingesteld is.

Wat krijg jij van ons?
Natuurlijk vinden wij het ontzettend belangrijk dat de kinderen, mede dankzij jou, een fantastisch voetbalfeest beleven. Tegelijkertijd vinden wij het ook belangrijk dat jij een leuke dag hebt. Daarom krijg jij aan het begin van elke dag een ontbijt van ons aangeboden én verzorgen wij elke dag een lunch. Daarnaast ontvang jij van ons een kledingpakket van NNF Sports (shirt, regenjack) en deze items mag jij na afloop houden. Help jij mee als coach tijdens alle drie de dagen van het Summer Camp? Dan krijg jij na afloop van ons ook nog eens een leuke verassing.

Wil jij ons dus helpen als coach tijdens het Summer Camp in Lekkerkerk? Meld je dan vandaag nog aan via onderstaande button. Wij nemen dan binnen uiterlijk twee (werk)dagen contact met je op om jouw rol als coach tijdens het Summer Camp verder te bespreken.

Meld je aan als Coach