Op zaterdag 15 juni organiseren wij de 5e editie van de NNF Challenge Sports Cup en dit jaar hebben wij een échte primeur. Zo organiseren wij in 2019 namelijk het jaarlijkse voetbaltoernooi voor mannenteams, maar organiseren wij dit jaar óók een voetbaltoernooi voor vrouwenteams. Hiermee willen wij van de NNF Challenge Sports Cup een nog groter voetbalfeest maken.

Vrouwenvoetbal is één van de snelst groeiende sporten van Nederland en hier wilden wij niet aan voorbij gaan. Zo kregen wij jaarlijks verzoeken van verschillende voetbalsters over per wanneer het mogelijk is voor vrouwenteams om zich in te schrijven voor de NNF Challenge Sports Cup.Dit jaar is het eindelijk zover, want wij hebben besloten dat in 2019 ook een NNF Challenge Sports Cup voor vrouwenteams willen organiseren. In totaal bieden wij de ruimte aan maximaal 20 (vriendinnen)teams. Zij bepalen welk vrouwenteam beslag legt op de 1e NNF Challenge Sports Cup voor vrouwen.

Ook bij de vrouwen zijn er natuurlijk de nodige prijzen te verdelen. Zo strijden ook de vrouwen om de felbegeerde NNF Challenge Sports Cup, maar ook om de hoofdprijs van 250 euro. Ook ontvangt de winnaar een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Challenge Sports Cup. Daarnaast zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (100 euro), de winnaar van de kleine finale (75 euro), de beste speelster en de topscoorster.

Meer informatie

Het inschrijfgeld voor de NNF Challenge Sports Cup bedraagt € 75,- (exclusief servicekosten) voor de vrouwenteams. Voor dit bedrag kan één team deelnemen aan het toernooi. Ook ontvangt dit team een uitgebreid, gezond en verantwoord lunchpakket met lekkere broodjes, fruit én drinken voor alle speelsters.

Wil jij dus ook meedoen aan de eerste ‘dames’ editie met jouw (vriendinnen)team? Wacht dan geen moment langer en schrijf je vandaag nog in voor de NNF Challenge Sports Cup. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, want inmiddels zijn al 25% van de plekken vergeven.

Inschrijven