Op vrijdag 24 mei organiseren wij de eerste editie van de Business Cup Rotterdam in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior Rotterdam, één van de meest unieke voetbalstadions van Nederland. Dankzij deze prachtige partner kunnen wij de Business Cup Rotterdam op een prachtige locatie organiseren, hebben wij de beschikking over een uitstekend (kunstgras)veld en zijn ook alle andere voorzieningen op en top geregeld. Het beloofd dan ook een mooie voetbaldag te worden.

De Business Cup Rotterdam wordt afgetrapt met een heerlijke lunch, een openingsceremonie én een officiële loting. Hierna is het bekend welke teams het tegen elkaar gaan opnemen in het voetbalstadion van Excelsior Rotterdam. Na afloop van het voetbaltoernooi kunnen alle deelnemers genieten van een heerlijke barbecue en verkoelende drankjes. Ook verzorgen wij een gezellige voetbaltalkshow waarin tevens alle prijswinnaars bekend worden gemaakt. Na afloop is er vervolgens gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje tijdens de sfeervolle derde helft.

In totaal biedt de Business Cup Rotterdam plaats aan maar liefst 16 bedrijventeams en tijdens de Business Cup Rotterdam wordt 6 tegen 6 gespeeld. Dat betekent dat de teams bestaan uit vijf veldspelers en één keeper. Daarnaast is één wisselspeler een vereiste. Alle teams dienen namelijk uit minimaal zeven en maximaal tien spelers te bestaan.

Meer informatie

Deelname aan de Business Cup Rotterdam kost € 1.500 (exclusief btw). Voor dit bedrag kan uw bedrijf deelnemen met één team bestaande uit maximaal 10 personen. Zij worden aan het begin van de voetbaldag ontvangen met een lunch bestaande uit broodjes, koffie en thee. Ook wordt aan alle teams een heerlijke barbecue en drankjes aangeboden na afloop van het voetbaltoernooi. Daarnaast zijn er mooie prijzen, is de complete toernooiverzorging inbegrepen en wordt uw deelname aan de Business Cup Rotterdam vereeuwigd met een professionele elftalfoto. Deze foto krijgt u, in de vorm van een canvas doek, binnen 2 weken na afloop van het toernooi opgestuurd.

Heeft u dus samen met uw collega’s en/of relaties zin in een gezellige en sportieve dag in één van de leukste voetbalstadions van Nederland? Dan bent u bij de Business Cup Rotterdam aan het juiste adres. Schrijf u dus snel in via onderstaande button en reserveer uw plekje.

INSCHRIJVEN