Op vrijdag 24 mei is het tijd voor de eerste editie van de Business Cup Rotterdam in het Van Donge & De Roo Stadion. In totaal doen maar liefst 16 bedrijven mee aan het allernieuwste bedrijventoernooi van Rotterdam. De Business Cup Rotterdam wordt georganiseerd in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior Rotterdam, één van de leukste voetbalstadions van Nederland. Dankzij deze prachtige partner kunnen wij de Business Cup Rotterdam op een prachtige locatie organiseren, hebben wij de beschikking over een uitstekend (kunstgras)veld en zijn ook alle andere voorzieningen op en top geregeld. Het beloofd dan ook een mooie voetbaldag te worden.

Tijdens de Business Cup Rotterdam wordt 6 tegen 6 gespeeld. Dat betekent dat de teams bestaan uit vijf veldspelers en één keeper. Daarnaast is één wisselspeler een vereiste. Alle teams dienen namelijk uit minimaal zeven en maximaal tien spelers te bestaan.

De Business Cup Rotterdam wordt afgetrapt met een heerlijke lunch, een openingsceremonie én een officiële loting. Hierna is het bekend welke teams het tegen elkaar gaan opnemen in het voetbalstadion van Excelsior Rotterdam. Na afloop van het voetbaltoernooi kunnen alle deelnemers genieten van een heerlijke barbecue en verkoelende drankjes. Ook verzorgen wij een gezellige voetbaltalkshow waarin tevens alle prijswinnaars bekend worden gemaakt. Na afloop is er vervolgens gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje tijdens onze sfeervolle derde helft.

Meer informatie

Deelname aan de Business Cup Rotterdam kost € 1.500 (exclusief btw). Voor dit bedrag kan uw bedrijf deelnemen met één team bestaande uit maximaal 10 personen. Zij worden aan het begin van de voetbaldag ontvangen met een lunch bestaande uit broodjes, koffie en thee. Ook wordt aan alle teams een heerlijke barbecue en drankjes aangeboden na afloop van het voetbaltoernooi. Daarnaast zijn er mooie prijzen, is de complete toernooiverzorging inbegrepen en wordt uw deelname aan de Business Cup Rotterdam vereeuwigd met een professionele elftalfoto. Deze foto krijgt u, in de vorm van een canvas doek, binnen 2 weken na afloop van het toernooi opgestuurd.

Wilt u meer collega’s betrekken bij de deelname van uw bedrijf aan de Business Cup Rotterdam? Wilt u misschien uw relaties uitnodigen? Óf wilt u de Business Cup Rotterdam als toeschouwer bezoeken? Dan is dit uiteraard mogelijk. Voor een bedrag van € 100,00 (exclusief btw) per persoon bent u namelijk van harte welkom als bezoeker tijdens de Business Cup Rotterdam. Voor dit bedrag bent u van harte welkom tijdens het voetbaltoernooi en/of onze voetbaltalkshow. Daarnaast kunt u deelnemen aan de barbecue na afloop van het toernooi en onbeperkt gebruik maken van de bar.

Heeft u dus samen met uw collega’s en/of relaties zin in een gezellige en sportieve dag in één van de leukste voetbalstadions van Nederland? Dan bent u bij de Business Cup Rotterdam aan het juiste adres. Schrijf u dus snel in via onderstaande button en reserveer uw plekje.

INSCHRIJVEN

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept