Op zaterdag 15 juni organiseren wij de 5e editie van de NNF Challenge Sports Cup en dit jaar hebben wij een échte primeur. Zo organiseren wij in 2019 namelijk het jaarlijkse voetbaltoernooi voor mannenteams, maar organiseren wij dit jaar óók een voetbaltoernooi voor vrouwenteams. Heb jij dus het beste vrienden- óf vriendinnenteam? Schrijf je dan snel in voor de NNF Challenge Sports Cup, het grootste voetbalfestival van Nederland met goed voetbal en natuurlijk veel gezelligheid.

Ook in 2019 verwachten wij, zowel bij de mannen als bij de vrouwen, een sterk deelnemersveld met spelers uit de top van het Nederlandse amateurvoetbal én het betaalde voetbal. Tegelijkertijd is iedereen natuurlijk vrij om zijn óf haar (vrienden)team in te schrijven. Tijdens de NNF Challenge Sports Cup gaan presteren, plezier, respect en fair play namelijk hand-in-hand.

Natuurlijk zijn er ook dit jaar de nodige prijzen te verdelen. Zo strijden bij de mannen 30 maximaal (vrienden)teams  om de felbegeerde NNF Challenge Sports Cup én de hoofdprijs van 500 euro. Ook ontvangt de winnaar een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Challenge Sports Cup. Daarnaast zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (200 euro), de winnaar van de kleine finale (100 euro), de beste speler en de topscoorder. Tegelijkertijd strijden bij de vrouwen maximaal 20 (vriendinnen)teams om de  NNF Challenge Sports Cup én de hoofdprijs van 250 euro. Ook hier ontvangt de winnaar een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Challenge Sports Cup. Ook hier zijn er (geld)prijzen voor de verliezend finalist (100 euro), de winnaar van de kleine finale (75 euro), de beste speelster en de topscoorster. Daarnaast zijn er zoals elk jaar prijzen voor de beste scheidsrechters en de sportiefste ploegen, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. De winnaars van de sportiviteitsprijs ontvangen ook een gratis inschrijving voor de volgende editie van de NNF Challenge Sports Cup.

Meer informatie

Het inschrijfgeld voor de NNF Challenge Sports Cup bedraagt € 100,- (exclusief servicekosten) voor de mannenteams en € 75,- (exclusief servicekosten) voor de vrouwenteams. Voor deze bedragen kan één team deelnemen aan het toernooi. Ook ontvangt dit team een uitgebreid, gezond en verantwoord lunchpakket met lekkere broodjes, fruit én drinken voor alle spelers en speelsters.

Heb jij dus het beste vrienden- óf vriendinnenteam? Schrijf je dan snel in voor de NNF Challenge Sports Cup, het grootste voetbalfestival in de regio met goed voetbal, veel bekende gezichten en natuurlijk veel gezelligheid.

Inschrijven