In 2019 bestaat NNF Sports 5 jaar en daar gaan wij natuurlijk een fantastisch feest van maken. Zo organiseren wij in juni onder andere de 5e editie van de NNF Cup en staan in de zomer weer leuke edities van de NNF Summer Camps voor de deur. Omdat wij dit niet meer alleen met het huidige team willen doen, zijn wij op zoek naar een leuke groep studenten die dit avontuur samen met ons aan willen gaan. Ben jij dus op zoek naar een toffe stage? Kom dan de komende maanden stage lopen bij NNF Sports.

Wat ga jij doen?
Jij wordt, samen met jouw medestudenten én het team van NNF Sports, verantwoordelijk voor het organiseren van onze (voetbal)evenementen. Dit betekent dat jij nauw betrokken wordt in de voorbereiding van onze (voetbal)evenementen, maar ook specifieke taken op het evenement zelf hebt. In de aanloop naar onze (voetbal)evenementen ben jij bijvoorbeeld betrokken voor de projectcommunicatie. Dankzij jouw ideeën en inzet schrijven nieuwe deelnemers zich in, maar weten ook bezoekers hun weg naar onze (voetbal)evenementen te vinden. Daarnaast denk jij van tevoren na wat er allemaal geregeld moet worden op het gebied van onder andere veiligheid, muziek, horeca, facilitaire zaken en alles wat er nog meer bij komt kijken. Op de dag zelf houdt jij ook toezicht op deze zaken en zorg jij voor een soepel verloop van onze (voetbal)evenementen. Gedurende alle werkzaamheden wordt jij ondersteund door onze praktijkbegeleiders.

Wij geloven erin dat een stageperiode niet alleen leerzaam, maar ook vooral ook uitdagend moet zijn. Dat betekent dat wij je ook regelmatig zullen stimuleren om contact op te nemen met de bedrijven binnen én buiten ons netwerk. Wij gaan jou leren hoe jij relaties opbouwt met leuke bedrijven om daarmee te zorgen voor geslaagde (voetbal)evenementen. Wij verwachten van onze studenten dat zij zich hiervoor open stellen.

Waar zijn wij naar op zoek?
De drive om je tijdens je periode bij NNF Sports écht te willen ontdekken. Dat is het allerbelangrijkste wat wij van je vragen. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk dat jij energie krijgt van wat wij doen én dat jij hieraan ook aan wilt bijdragen tijdens jouw periode bij NNF Sports. Daarnaast beschik jij over een ondernemende werkhouding en ben jij een echte doorzetter. Het zal namelijk niet altijd van een leien dakje gaan. Dat vinden wij helemaal niet erg en op dat soort momenten staan wij klaar voor je. Het enige wat wij van je vragen is dat jij niet opgeeft totdat wij ons doel behaald hebben. Als laatst ben jij ook niet bang om contact op te nemen met personen of bedrijven die jij nog niet kent. Hier gaan wij jou natuurlijk ook uitgebreid bij helpen en in trainen.

Wat krijg jij van ons?
Als jij stage gaat lopen bij NNF Sports, dan betekent dit dat je aan de slag gaat in een uitdagende en informele werkomgeving met een sportief karakter. Jij komt te werken in een klein, maar hecht en gedreven team dat verantwoordelijk is voor een flink aantal toffe (voetbal)evenementen in de regio. Daarnaast krijg jij voor jouw inzet een vergoeding van € 150,00 per maand aangeboden en maak jij ook nog eens aanspraak op een interessante bonusregeling.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij stage lopen bij NNF Sports? Stuur dan een mailtje naar info@nnfsports.nl met jouw cv en motivatie. Wij willen je dan namelijk graag leren kennen. Ben jij eerst op zoek naar meer informatie over deze sportieve stageplek? Dan kan jij ons natuurlijk ook eerst even een belletje geven via 010-7670555.