Vanaf morgen staat alweer de tweede editie van het Challenge Sports Summer Camp in Rotterdam voor de deur. Zoals al eerder aangegeven komen wij daarmee ook steeds dichter bij het einde van de business club campagne waarin wij de bedrijven voorstellen die onze voetbalevenementen ondersteunen. Mede dankzij hun fantastische support kunnen wij doen wat wij doen. Vandaag stellen wij jullie graag voor aan Hoogerwerf for Office.

Hoogerwerf for Office gelooft dat de werkplek een plek van inspiratie is. Hoogerwerf for Office helpt hun klanten dan ook bij het inrichten van een efficiënte werkomgeving waar het prettig werken is. Zij praten hun klanten bij over de nieuwste ontwikkelingen en trends én zijn dan de experts op het gebied van kantoorartikelen, documentsystemen en kantoorinrichting. De formule van Hoogerwerf for Office is al sinds 1965 onderscheidend. Zo zijn zij vooruitstrevend in hun adviezen, ontwerpen en oplossingen én bieden zij plezier en inspiratie aan hun klanten.

Natuurlijk zijn wij ontzettend blij dat Hoogerwerf for Office ook heeft besloten om zich aan te sluiten bij onze business club. Mede dankzij hun bijdrage kunnen wij de aankomende dagen een heerlijk voetbalkamp mogelijk maken voor een fantastisch grote groep kinderen. Wij zijn hun dan ook ontzettend dankbaar en hopen vanzelfsprekend dat de samenwerking nog enige tijd mag duren. Ben jij  ook op zoek naar meer informatie over Hoogerwerf for Office  óf één van hun diensten? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.
HUMINT