U heeft ongetwijfeld het bericht gelezen dat de KNMI voor morgen een code Oranje heeft afgegeven. Ondanks dat wij al meerdere maatregelen hadden getroffen, hebben wij vandaag besloten om een extra maatregel te treffen. Zo hebben wij besloten om op vrijdag 27 juli slechts een half programma te draaien. Dit betekent dus dat alle kinderen nog steeds worden verzocht om zich op vrijdag 27 juli vanaf 08:45 uur te melden in de kantine van NOCKralingen. Vervolgens starten wij om 09:30 uur met het programma. Het (voetbal)programma zal de eerste dag dan ook afgelopen zijn om 12:30 uur. Vervolgens gaan wij met alle kinderen lunchen van 13:00 uur tot uur 14:00 uur en sluiten daarna de eerste dag van het Challenge Sports Summer Camp af met de prijsuitreiking. Dat betekent dat wij omstreeks 14:30 uur verwachten klaar te zijn met het voetbalkamp. 

Samenvattend zullen wij dus voor het grootste deel het voetbaltoernooi afwerken in de ochtend. Vervolgens zullen wij de penalty– en back-of-the-net competitie in een bijzonder rustig tempo afwerken. Hierna gaan wij met z’n allen ontspannen lunchen. Ter afsluiting worden dus de prijzen verdeeld. Onderstaand daarnaast een overzicht van de maatregelen die wij al getroffen hadden tijdens het Challenge Sports Summer Camp.

  • De wedstrijden duren maximaal 10 minuten. Daarnaast hebben de kinderen tussen de wedstrijden telkens een rustperiode van 15 tot 30 minuten. Zij spelen in totaal maximaal 4 wedstrijdjes.
  • Wij hebben meer dan 1.000 flesjes water en meer dan 1.000 pakjes Caprison besteld. Alle coaches zijn er expliciet op gewezen dat zij voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd de kinderen voorzien van (koude) drankjes.
  • Wij hebben een flinke voorraad zonnebrand spray (factor 50), waterpistolen en waterspuiten aangeschaft. Zowel voorafgaand, tijdens als na afloop van de wedstrijden kunnen de kinderen hiermee ingespoten worden.
  • Ondanks dat wij het programma halveren, hebben wij het pauzemoment op de helft van het programma uitgebreid. Op deze manier hebben wij een extra rustmoment gecreëerd. Tijdens dit pauzemoment worden de kinderen nogmaals voorzien van drankjes, een flinke dosis fruit, sultana’s én (water)ijsjes.
  • Wij zorgen ervoor dat alle springkussens en voetbalonderdelen regelmatig worden afgespoten en afgekoeld met een waterslang. Mochten wij zien dat dit alsnog te warm wordt? Dan zullen wij deze onderdelen voor vrijdag uit het programma halen.
  • Na afloop van het voetbalprogramma gaan wij binnen lunchen zodat de kinderen tijdens het eten zijn afgeschermd van de zon. Ook zullen wij de prijsuitreiking binnen verrichten.

Let op! Bent u niet in de gelegenheid om uw zoon en/of dochter vanaf 14:30 uur op te halen. Laat u het ons dan morgen weten. Wij zijn namelijk meer dan bereid om met alle aanwezige coaches op de nog aanwezige kinderen te letten. Wij willen u dan ook verzoeken om morgen bij aankomst aan te geven op welk tijdstip u uw zoon en/of dochter komt ophalen. Hier kunnen wij dan rekening mee houden. 

Wij hopen u met dit bericht enigszins gerust gesteld hebben over de deelname van uw zoon en/of dochter aan het Challenge Sports Summer Camp. Mocht u echter toch nog vragen en/of opmerkingen hebben? Dan kunt u ons natuurlijk altijd een berichtje sturen via info@nnfsports.nl óf ons een belletje geven 010-7670555. Zoals eerder aangegeven zij wij ook tijdens het gehele Challenge Sports Summer Camp op dit nummer te bereiken.