Nadat wij afgelopen week genoten hebben van een mooie allereerst editie van het NNF Summer Camp in Lekkerkerk, zijn wij alweer volop bezig met de voorbereiding op het Challenge Sports Summer Camp in Rotterdam. Dat betekent dat wij ook richting het einde gaan van de business club campagne waarin wij de bedrijven voorstellen die onze voetbalevenementen ondersteunen. Mede dankzij hun fantastische support kunnen wij doen wat wij doen. Vandaag stellen wij jullie graag voor aan HUMINT.

HUMINT is specialist in het bemiddelen en coachen van professionals met een specialisatie binnen het software ontwikkelproces en zij hebben de beschikking over een interessant aantal uitdagende en inspirerende vacatures. HUMINT gelooft dat ieder mens uniek is en zijn eigen specifieke kwaliteiten heeft. Zij zetten zich dan ook in om erachter te komen wat deze talenten zijn en hoe deze op de juiste manier benut kunnen worden. HUMINT is actief in heel Nederland en biedt interessante opdrachten op project- interim- of zzp-basis én vaste banen in verschillende vakgebieden.

Ook op de samenwerking met HUMINT zijn wij erg trots, maar wij zijn vooral ook blij dat wij op de ondersteuning deze specialist voor ICT professionals kunnen rekenen. De maatschappelijke betrokkenheid van HUMINT  uit zich namelijk niet alleen in de samenwerking met ons. Zo doen zij bijvoorbeeld ook jaarlijks een donatie aan Spieren voor Spieren, een geweldig initiatief voor kinderen met een spierziekte. Ben jij dan ook op zoek naar meer informatie over HUMINT  óf ben jij bijvoorbeeld nieuwsgierig naar hun vacatureaanbod? Neem dan een kijkje op hun website via onderstaande button.

HUMINT