Van aanstaande vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli is het eindelijk zover. Dan is het namelijk tijd voor het Challenge Sport summer Camp in Rotterdam. Om van dit Summer Camp een doorslaand succes te maken, zijn wij op zoek naar de laatste groep (vrijwillige) coaches die tijdens het voetbalkamp de kinderen op een enthousiaste manier willen begeleiden. Vind jij het dus leuk om met kinderen te werken en wil jij ons een handje helpen? Meld je dan aan als coach bij NNF Sports.

Wat ga jij doen?
Als coach ben jij tijdens het Summer Camp de enthousiaste begeleider van een leuke groep kinderen. Jij krijgt aan het begin van de dag een team aangewezen en stimuleert hen om tijdens de gehele dag samen te werken en als team goede prestaties te behalen. Om dit voor elkaar te krijgen coach jij de kinderen zowel wanneer het mee als wanneer het tegen zit. Jij bent dan ook échte enthousiasteling die het leuk vindt om te werken met kinderen en positief ingesteld is.

Wat krijg jij van ons?
Natuurlijk vinden wij het ontzettend belangrijk dat de kinderen, mede dankzij jou, een fantastisch voetbalfeest beleven. Tegelijkertijd vinden wij het ook belangrijk dat jij een leuke dag hebt. Daarom krijg jij aan het begin van elke dag een ontbijt van ons aangeboden én verzorgen wij elke dag een lunch. Daarnaast ontvang jij van ons een prachtig kledingpakket van NNF Sports (voetbalshirt, regenjack) en per dag dat jij ons helpt mag jij één item houden. Help jij mee als coach tijdens alle drie de dagen van het Summer Camp? Dan krijg jij na afloop van ons ook nog eens een hele leuke verassing. Hier kunnen we nog niet teveel over verklappen, maar we kunnen wel beloven dat je niet teleurgesteld zal zijn.

Ben jij er dus bij als coach tijdens het Summer Camp in Rotterdam? Meld je dan vandaag nog aan via onderstaande button. Wij nemen dan binnen één (werk)dag contact met je op om jouw rol als coach tijdens het Summer Camp verder te bespreken en/of eventuele vragen te bespreken.

Meld je aan als Coach